2777
2789

ما فامیل بودیم البته خیلی رفت و امد نداشتیم سالی یه بار عید نوروز میرفتیم خونه های هم به نظرم آدمای خوبی بودن تو فامیل هم همه میگفتن خوبن اما امان از روزی که من عروسشون شدم همه بدجنسی های عالم رو تو خونشون دیدم افسرده شدم از دستشون بدبخت شدم لعنت بهشون

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه همیننهمه از دور قشنگن

نه بخدا من اطرافم میبینم بعضی ها خیلی با عروسشون خوبن خیلی هواشو دارن شانس منه خانواده عموم عروس دار شدن دارن خودشونو برا عروسشون میکشن 

حسادت سعی کن ازشون دوری کنی ولی نامحسوس حس حسادتشون رو بیشتر تحریک نکن

من خیلی خیلی دیر به دیر میرم اما وقتی هم میرم یه جوری رفتار میکنن که چرا اومدی یا خودشو میزنه به غش و حال بد که نمیتونم کار کنم و ... قشنگ واضح نشون میدن که دوس ندارن من برم خونشون بعد شوهرم از رو نمیره نمیدونم واقعا نمیفهمه یا خودشو میزنه به اون راه

ما عروسامون تاج چشمامون هستند بعد من خانواده شوهرم باهام جنگ دارند 😂😂😂

اطرافیانمون رو میبینم دلم به حال خودم میسوزه عموم اینا دارن خودشونو برا عروسشون میکشن انقدر که بهش احترام میزارن و دوسش دارن اون وقت من اینجوری شانس ندارم 

تا جاییکه من دیدم بالای نود درصد عروسها مقصر هستن

اونایی که شما دیدی اینجور بودن من از روز عقدم دشمنی باهام شروع کردن کاری نکردم که مستحق این رفتارای بدشون باشم 

اطرافیانمون رو میبینم دلم به حال خودم میسوزه عموم اینا دارن خودشونو برا عروسشون میکشن انقدر که بهش ا ...

منم همینم 

پدرم  شب یلدا به  عروس هاش  طلا داد با اینکه همشون سال هاست عروسمون هستند ، 

بعد پدرشوهر من اصلا با این ک یلدای اولم بود برای من حتی انارم نیاورد 🤣

ااا شما چرا ؟ تا حالا ندیده بودم قضاوت الکی کنی

برای اینکه زیاد دیدم حتی دخترهای فامیل خودمون حتی دوستان صمیمیمو میبینم مقصر همیشه عروس بوده 

همیشه ماجرا رو از زبون عروس میشنوین بهش حق میدین 

الان اگر قبول کنید که مادرشوهر مقصر هست پس باید قبول کنید مادر شما هم مادرشوهر هستش پس مقصر هستش 

از نظر همه خانمها مادر خودشون بهترین مادرشوهر هست اما مادرشوهرشون بدترین مادر هست

الان اگر عروستون بیاد جایی مثل نی نی سایت یا ار جای دیگه ای از خانواده تون گله بکنه بهش حق میدین ؟اگر حق میدین که بله حرفتون درسته