2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم به اجبار نیست فکر کنم اشتباه منظورمو گفتم. مادرم برای بقیه ی عروس ها خریده اگه این بار نخره ...

آها 

فکر کردم میگی قهر و دعوا میکنه 

گفتم داره اجبارشون میکنه 

مادرتون زن با ملاحظه ایه 

خداحفظش کنه 

نه عزیزم به اجبار نیست فکر کنم اشتباه منظورمو گفتم. مادرم برای بقیه ی عروس ها خریده اگه این بار نخره ...

خب اگه اینطوریه 

بگو هر جور شده طلا بگیره 

ساعت و لباس و... خوب نیست 

چون فکر نمیکنم دیگه ایشونم بخواد بچه بیاره 

خب اگه اینطوریه بگو هر جور شده طلا بگیره ساعت و لباس و... خوب نیست چون فکر نمیکنم دیگه ایشونم بخواد ...

اره گلم خودمم نظرم رو طلا هست. یه دختر کوچولو داره یکی هم تو راهه دیگه بعید میدونم بچه بخوان. 

گوشواره ای دست بندی...یک چیز برای خودش بخرید نه بچش

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ: