2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی لطفا بیاین کمک کنید

66 بازدید | 10 پست

من خیلی مذهبی هستم  وعقد خواهرم بود بااینکه مهمونا کم بودن سی نفر ولی ۵ تامرد نامحرم توش بود اما خواهرم روسری نپوشید استیناشم بالای ارنج بود و مدام میرقصید بهشم دوبار گفتم روسری بپوش یا چادر سفید حرفمو گوش نکرد ،بخواهر بزرگترمم گفتم تو بهش بگو بپوشه گفت ولش کن منم دیگه چیزی نگفتم ولی حس کردم نبایدشاد و شنگول میبودم ناراحت بودم ولی بروز ندادم 

چندساعت بعدم داماد و چند تا دیگه رفتن بیرون مشروب خوردن اومدن 

حس میکنم مجلس همش گناه شد

کاش ترک میکردم مجلسو

الان همش عذاب وجدان دارم بخصوص اینکه قران باز کردم این اومد عکسو میذارم چند پست دیگه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

کسی هست بذارمش

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چیکار به خواهرت داشتی که چی میپوشه و چیکار میکنه

اگه قراره از موقعیت گناه فرار کنیم

پس همه باید از مملکت فرار کنیم چون مدام توش فساد و رانت و رشوه و دزدی اتفاق میفته

بهشت همینجاست میان قلب های مهربان،دست های بخشنده و چشم های پاک❤

اونا مشکل ندارن من از خودم ناراحتم که بودنم انگار تایید کاراشون بود

شما تذکرتوان رو دادید دیگه

ایشون گوش نکردن، پای خودشونه

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

در امور دیگران فقط تذکر بدید کفایت میکنه شما مسئول حلال حرام اونها نیستید ک با زور بخواید کاری بکنن بر خلاف میلشون ،نهایت به قیافه نامحرم نگاه نمیکردید و خداوند از دل شما خبر داره که معذب هستید همین کافی است 🙏

پس بعدش چرا تا قران باز کردم این اومد 

این قشنگ شرح حال اوضاع بود