2777
2789
عنوان

مهریه تروخدا نامزدیم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 110 پست
بنظرم خونه بهتره ۳دنگ خونه رو بزن به نامت تو عقدنامه قید کن مکان خونه کجاست و حتما اگه دوطبقه اس طبق ...

اره واقعا چون اگ داشته باشمم میدونم میفروشم میدم بهش خونه بگیره

اخه پول طلاهام یک پنجم پول خونه هم نمیشه 

واسه همین میگم چطور نصفش بزنه ب نامم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
اره بخدا خودمم راضی ب عروسی نیستمتو این یکماه نامزدی هردومون حالمون اوکی نیسمن دلم پیش اونه اونم ک ح ...

ببین عزیزم ۱۵ مثقال طلا میشه حدود ۳۵۰ میلیون.   که هیچ وقت نصف خونه نمیشه فوقش ببین چه نسبتی از کل پول میشه همون مقدار بزنه 

مثلا اگر خونه حدود ۲ تومن باشه میشه یک دنگ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نصف خونه رو به نامت کنه کاملا عادلانست.البته هزینه عروسی نهایت ۴۰۰ تومن بشه الان میتونه با این پولا ...

هزینه عروسی و لباس عروس هزار جور خرج دیگه حدودا ۵۰۰ ایناا میشه به اضافه طلا هایی که باید بگیره ولی نمیگیره ۸۰۰ یا ۹۰۰ میشه حتما یه مقدارم پس انداز داشته باشن 

شهرستان های اطراف تهران میشه خرید ورامین اینااا

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

دم زنداییت گرم ..،من باشم عروس ازم خونه بخواد یا مهریه سنگین دیگه قیدشو میزنم ..حرف بابات برای طرف د ...

اتفاقا دم باباش گرم ..... من باشم داماد بخواد نه طلا بخره نه سکه مهریه بزنه نه عروسی نه عقدی خودشو و ننشو خانوادشو همرو جرررر وا جررر میکنم تو قوطی گوز درمی‌آورم 

فردا پس فردا بگن عروس مفتی آوردیم 

اگر مشکل کار داره خو بمونه اونجا چند ماه یکبار بیاد شهرشون چیه هی هر روز هر روز بیاد و بره بچه ننه

من جات بودم عقد که داییت گفته مسگیره خمون جا لباس عروس میپوشیدن و مثل عروسی برگزار میکردمطلا میگفتم ...

اره ولی بابام اینو قبول نمیکنه

میگه اگه قراره عروسی سبک بگیره و طلا هم۱۵مثقال نیاره

پس خونه رو نصفش بزنه ب نامت

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
نزدیک ۷۰ گرم طلا که می کنه به عبارتی ۳۵۰ میلیون تومن اگر هر مثقالو حساب کنیم ۵ گرمو هر گرم طلا رو ۵ ...

نه عزیزم اون۴۰۰سکه ک برای مهریه اس اون جداس کلا

من منظورم۱۵مثقاله

اره ولی بابام اینو قبول نمیکنهمیگه اگه قراره عروسی سبک بگیره و طلا هم۱۵مثقال نیارهپس خونه رو نصفش بز ...

فقط تو پیش نامزدت هم نگو بابام راس میگه و طرف باباتو نگیر اگه چیزی گفت بگو من تو رو زندگیمو خیلی دوس دارم و بکش سمت عشقولانه 

اره ولی بابام اینو قبول نمیکنهمیگه اگه قراره عروسی سبک بگیره و طلا هم۱۵مثقال نیارهپس خونه رو نصفش بز ...

تو و بابات عین دختر جاریم و برادر شوهرم هستین که با پول وام ازدواج و هزار تا قرض و قوله جشن عروسی میلیاردی گرفتن و پسره سه شیفت کار میکنه تا قسطای عروسی رو بده و هنوز مستاجرن درحالیکه اگه چشم تو هم چشمی نمیکردن الان خودشون خونه داشتن  دختره هم مثل بزک زنگوله پا ۱۲تا النگو انداخته دستش جیریگ جیریگ صدا میده😂😂😂😂😂

حرفات ن ب مهریه ربط داشت،ن بهم خورده نامزدیت

عریزم بابام میگه اگ موافقت نکرد نامزدی بهم میزنه

اوناهم فک نکنم موافقت کنن نصف خونه رو بزنن ب نامم

اخه پول طلاها یک پنجم پول خونه هم نیس

اینایی که میگن حق با باباته اصلاااا کوتاه نیا عروسی بگیر عقد بگیر مهریه بگیر طلاتم بگیر اینا اغلب زخم خوردن وگرنه خوبه با شرایط همسرت کنار بیای و جفت پاتو تو یه کفش نکنی

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
جهازت کامل هست ؟‌خدا رو شکر وضع همسرت خوبه ک میتونه تهران خونه بخره ، به نظرم دو یا سه دنگ خونه بهتر ...

اره والا خداییش بابام برام کم نزاشته

برام طلاهم گرفته

میگه این همه من خرج کردم دخترم بی عزت شه

اینایی که میگن حق با باباته اصلاااا کوتاه نیا عروسی بگیر عقد بگیر مهریه بگیر طلاتم بگیر اینا اغلب زخ ...

اتفاقا ادم سالم اگر زخمی خورد به هم نوع خودش اگاهی میده تا با جفت پا تو چاه نره.کوتاه اومدن از حق و حقوق کجاش کمک کردنه؟همراهی دو طرفست.همیشه حق زن خورده بشه کجاش عدالته