_telli_ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 6026 عنوان پرنسسعلی من(بابام رو میگم)از وقتی فیلم آقای قاضی رو میبینه 174 بازدید | 6 پست همه چی رو برحسب قانون میسنجه....🤭😂یعنی هر بحثی که پیش بیاد با تبصره و ماده های قانونی توجیحت میکنه که حق با کیه .....قربونش برم من..❤️😘🤭 ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️ امروز | 13:41 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nikamovahed1214 عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 717 خداحفظش کنه براتون..سایه هم پدر مادرا مستداام حس ششمم و دوره جامع سواد و سیاست رابطه رو گذروندم برای تراپی شما😚برای اطلاعات بیشتر درخواست دوستی بدید.
_telli_ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 6026 حالاچرا پرنسسعلی؟ چون پرنسسه...اسمش هم علیه.....بهش میگم پرنسسعلی...😂🤭😅 ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️
_telli_ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 6026 اون فیلم واقعیه یا ن؟ فکر نکنم به اون صورت واقعی باشه ولی خوب توی دادگاه درباره ی همین چیزا شکایت میکنن دیگه... ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️
_telli_ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 6026 خداحفظش کنه براتون..سایه هم پدر مادرا مستداام ممنون همچنین برای شما ❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️