aramesh_ghalb مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5019 عنوان گوشی A55 73 بازدید | 16 پست کیا این گوشی رو دارن؟سنگین وزن نیست؟!خوشدسته؟! 🌿💕من به دنبال تو ، با عقربه ها می چرخم💕🌿 🌿💕 عشق یعنی گله از حرکت ساعت نکنم💕🌿 دیروز | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aramesh_ghalb مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5019 آره خوبهحدودا ۲۵۰ گرمه.. یکم سنگینه من همش فکر میکنم وقتی از نت گردی خسته شم و برم تو چرت، بیفته رو صورتم ،نابود شم🤣 🌿💕من به دنبال تو ، با عقربه ها می چرخم💕🌿 🌿💕 عشق یعنی گله از حرکت ساعت نکنم💕🌿
aramesh_ghalb مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5019 من دارمنمیدونم احساس سنگینی نمیکنماره خوش دسته کدوم رنگش؟ 🌿💕من به دنبال تو ، با عقربه ها می چرخم💕🌿 🌿💕 عشق یعنی گله از حرکت ساعت نکنم💕🌿
دونات_شکلاتی81 عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 1743 من همش فکر میکنم وقتی از نت گردی خسته شم و برم تو چرت، بیفته رو صورتم ،نابود شم🤣 😂😂😂امکانش هستاما کلا عادی میشه برات وزنش بعد چند روز FREEDOM...🌱🤌🤍
kitty_pink عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 4 خیلی سنگین هست .الان بیشتر عادت کردم به وزنش و آزاردهنده نیست .ولی گوشی سنگینی هست واقعا.
aramesh_ghalb مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5019 😂😂😂امکانش هستاما کلا عادی میشه برات وزنش بعد چند روز آبی یخی یا بنفش یا لیمویی؟ تو نت دیدما ولی از نزدیک فقط آبی یخی شو دیدم 🌿💕من به دنبال تو ، با عقربه ها می چرخم💕🌿 🌿💕 عشق یعنی گله از حرکت ساعت نکنم💕🌿
aramesh_ghalb مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5019 خیلی سنگین هست .الان بیشتر عادت کردم به وزنش و آزاردهنده نیست .ولی گوشی سنگینی هست واقعا. بین لیمویی و بنفش کدوم قشنگتره؟ 🌿💕من به دنبال تو ، با عقربه ها می چرخم💕🌿 🌿💕 عشق یعنی گله از حرکت ساعت نکنم💕🌿
kitty_pink عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 4 بین لیمویی و بنفش کدوم قشنگتره؟ من آبی گرفتم ولی دلم پیش بنفش مونده .فقط اون یکم حالت هولوگرامی داره دوس نداشتم .لیمویی رو بنظرم بیخیال یعنی واسه خانم من خودم دوس ندارم رنگش رو
دونات_شکلاتی81 عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 1743 آبی یخی یا بنفش یا لیمویی؟ تو نت دیدما ولی از نزدیک فقط آبی یخی شو دیدم برا من مشکیهولی خب یاسی هم خوشگله FREEDOM...🌱🤌🤍
aramesh_ghalb مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5019 من آبی گرفتم ولی دلم پیش بنفش مونده .فقط اون یکم حالت هولوگرامی داره دوس نداشتم .لیمویی رو بنظرم بیخ ... عزیزم مبارکت باشه.آبی هم قشنگه.بنفش رنگش کمیابه. 🌿💕من به دنبال تو ، با عقربه ها می چرخم💕🌿 🌿💕 عشق یعنی گله از حرکت ساعت نکنم💕🌿
aramesh_ghalb مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5019 برا من مشکیهولی خب یاسی هم خوشگله شنیدم دوربینش عالیه،امیدوارم لحظات شادی رو باهاش ثبت کنی بسلامتی عزیزم 🌿💕من به دنبال تو ، با عقربه ها می چرخم💕🌿 🌿💕 عشق یعنی گله از حرکت ساعت نکنم💕🌿