2777
2789
عنوان

چیکار کنم زود بمیرم

82 بازدید | 12 پست

از زندگی خسته شدم.  دیگه هیچ ارزویی ندارم روحیه ام داغونه دیشب به خدا التماس کردم زود منو از این دنیا ببره هیچی نمیخام فقط میخام زود بمیرم شدم شبیه مرده متحرک 

من زنم مادرم ولی از مادر بودن زن بودن هیچی نفهمیدم حس پوچی دارم حس بی ارزش بودن بدردنخور بودن حس اضافی بودن حسی که واسه هیچکس مهم نیستم زحماتم به هیچ دردی نمیخوره هیچکی منو نمیبینه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتو مهم بدون به خاطر خودت و بچه ت زندگی کن  هیچ کس نمیتونه حس ارزشمند بودن بهت بده اگر خودت اونو حس نکنی اینقدر روی کمبودها و نداشته هات زوم نکن که داشته هات رو نبینی منم ی روزی مثل تو بودم عین الانت سی و چند سال افسردگی و حال بد ولی خواستم و عوض شدم

یکم آروم باش وراحت    فکرت رو درگیر نکن باهمین چند کلمه حرف میشه فهمید خودت داری این حس رو به خودت تلقین می‌کنی و دیگران هم بعد از این که خودت قبول کنی مجبور میشن قبول کنن

گر می نخوری طعنه مزن مستان را    بنیاد مکن تو شیوه دستان را     توغره مشو که می مینخوری     صدلغمه خوری که می غلام است آن را           هرکسی ایراد میگیره، به خودت بگیر .

یکم آروم باش وراحت فکرت رو درگیر نکن باهمین چند کلمه حرف میشه فهمید خودت داری این حس رو به خودت ت ...

دیشب تا یه کلمه به شوهرم گفتم از دختر جاریم متنفرم از من قیافه گرفت دیگه باهام حرف نزد . میبینی 

من برایه اینکه شوهرمو راضی نگه دارم باید به کل طایفه شوهرم سواری بدم 

اگر نمیتونی جدا شب بجنگ براش به این فکر کن ی بچه خوب و موفق و انسان تربیت کنی با روح سالم تو این زنج ...

شوهرم پشتم نیست نبود حتی وقتی جاریم گفت باید دستشوییمو بشوری شوهرم باز حقو با جاریم داد . منو نمیبینه اصلا زحمات منو فقط وظیفه میدونه منو بی ارزش میکنه

شوهرم پشتم نیست نبود حتی وقتی جاریم گفت باید دستشوییمو بشوری شوهرم باز حقو با جاریم داد . منو نمیبین ...

خودت به خودت ارزش بدههههههه خودت به خودت احترام بده از چی می‌ترسی ؟؟؟؟چرا قبول کردی ؟چرا برای به دست آوردن توجه و‌محبت ی آدم که خودش سرتا پا احتیاجه هر کاری می‌کنی ؟

خودت به خودت ارزش بدههههههه خودت به خودت احترام بده از چی می‌ترسی ؟؟؟؟چرا قبول کردی ؟چرا برای به دست ...

من همچین کاریو نکردم توقع داشتم شوهرم یکم پشتم باشه ولی نبود . کنارش حس پوچی دارم  ازش بدم میاد 

من همچین کاریو نکردم توقع داشتم شوهرم یکم پشتم باشه ولی نبود . کنارش حس پوچی دارم ازش بدم میاد

ببین به والله اگر به مودت برسی چیزی رو که توقع داری دیگران بهت بدن اول خودت به خودت بدی ی زنی باشی که از لحاظ ظاهر و باطن به خودت بها بدی خونه ت دست گل باشه زیاد دنبال توجه و محبت نباشی خودت ،خودت رو دوست داشته باشی اطرافیانت هم کم کم تغییر میکنن 

دیشب تا یه کلمه به شوهرم گفتم از دختر جاریم متنفرم از من قیافه گرفت دیگه باهام حرف نزد . میبینی من ب ...

این که متوجه شدی شوهرت ناراحتیش به خاطر حرف شما بوده خوب جای بحث داره  اما اصلا چه دلیلی داره که به شوهرتون در مورد دختر جاریتون حرف برنید   میدونید  گاهی ما خودمون رو باید باز خواست کنیم 

اگه برای بازی یه چکش دست یه بچه بدی اون همه چیز رو میخ میبینه شما آلن با ابراز این مسله چکش رو دادی دستش 

حالا بیا اون چکش رو بگیر و بجاش اطمینان بده که چون با اون هستید خوشحالید   معجزه را خودت میبینی 

وبعد دیگه با کسانی گه ناراحتت میکنن  کاری نداشته باش بهشون رنگ نامریی بزن ونبینشون   

و بعد از مدتی که بدون تنش بودید دوباره این حرفها رو بخون که خندت میگیره

گر می نخوری طعنه مزن مستان را    بنیاد مکن تو شیوه دستان را     توغره مشو که می مینخوری     صدلغمه خوری که می غلام است آن را           هرکسی ایراد میگیره، به خودت بگیر .