2777
2789
عنوان

چطور برا پسری که کار نداره زن میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 86 پست
خیلیا اینا براشون مهم نیست اول میگن شوهر کنیم بعد خدا بزرگه بعدم بدبخت میشن طلاق میگیرن میگن خدا ما ...

همینا آمار طلاق میبرن بالا 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
شیرازی داریم اینجا سوال دارم؟؟

عزیزم خیابون شهید رضایی میشه کجا؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیز عجیبی نیست 

خیلی از کاربرهای نینی سایتی ها خیلی راحت به اینجور افراد جواب مثبت میدن 

تهش هم تاپیک چس ناله مادرشوهرم ال کرد بل کرد و اذیت هستم میزنن

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 
خب دوست من شما گفتی هر دوش با هم نمیشهبعد میگی کار میکنن پول در میارنخب اگه پول هست درک هم هست که دی ...

کی گفته کسی که پولداره درک هم داره اصن دزک و شعور و فرهنگ ربطی به بی پولی یا پولداری نداره ، زن های ما سرشون تو برفه الان تو بالاشهر پولدار بی فرهنگ داریم بافرهنگ هم داریم ، اون بافرهنگه از خانواده درست پایین شهر اومده خودشو کشیده بالا و بالعکس

همینا آمار طلاق میبرن بالا

امار طلاق به جهنم 

اون بچه هایی که هی فرت و فرت میارن که بدبخت تر هستن !

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

والا منم زیاد دیدم پسر ۲۸ ساله شغل درستی نداره سربازی نرفته و ازدواج کرد

نمیدونم چرا زن اینا میشن

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "

یکیم که میخاد زن بگیره و بهش دادن اینقدر نفوس بزنید تا بپره ، مگه تشکیل زندگی با پوله باید طرف به بل ...

خب به نظرت کسی که هنوز از والدینش مستقل نشده و شغل نداره به بلوغ اقتصادی رسیده؟ همسایه ما ۵۳ سالشه با دوتا بچه بزرگ هنوز هیچ شغلی نداره و علاف تو خونه میچرخه زنش انواع مریضی های جسمی و اعصاب از دستش گرفته...خدا گفته از شما حرکت از من برکت

خب به نظرت کسی که هنوز از والدینش مستقل نشده و شغل نداره به بلوغ اقتصادی رسیده؟ همسایه ما ۵۳ سالشه ب ...

شاید یه مشکلاتی داشته و الان میخواد مستقل بشه باید کمکش کرد ، البته اگه نابالغه و بچس که نباید زنش شد چون مادر شوهر زندگی رو واسه ادم سیاه مکنه