لطفا اگه خودتون طلاق گرفتین یا از دورو برتون کسی هست طلاق گرفته باشه ،میشه از تجربیاتتون بگین.از مشکلات و حساتون تو پروسه طلاق و بعد طلاق ، ایا بعد طلاق پشیمون شده بودین؟چطوری سرپا موندین؟
دقیقا از وقتی به مادرم گفتم یبار میگه باشه جدا شویبار میگه نه جدا زندگی کن طلاق نگیر یبار میگه بخاطر بچه ها تحمل کن یبار میگه من هیچی نمیگم با اینکه میبینه من و شوهرم نقطه اشتراک خیلیییی کمی داریم بازم از ته دل موافق طلاقم نیست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین لازم نیست برگردی شهرتون میتونی توی همین شهری که هستی خونه بگیری زندگی از نو شروع کنی من مهاجرت ...
میدونی هرکسی یه مدلی راحته ، من از غربت اینجا میترسم .دوس دارم نزدیک پدرمادرم باشم .شاید یکی از علتهاش اینه میگرن دارم ووقتی عود میکنه به شدت ناتوان میشم .اون لحظات واقعا نیاز دارم حداقل یکی باشه حواسش به بچه ها باشه من خودمو تو یه اتاق تاریک حبس کنم تا دوره اش تموم بشه