2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتن یا دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 103 پست

طلاق گرفتن هیچ چیز عجیبی نیست فقط برای ماکه ایرانی هستیم وبعضی فرهنگای غلط داریم عجیبه وگرنه هیچ وقت خداوند راضی نیس باعذاب کنارکسی زندگی کنیم اماحیف ازین فرهنگ که وقتی کسی طلاق میگیره به یه چشم دیگه بهش نگامیکنن کاش یذره سطح شعور وبالغ بودن مردم زیادشده

من خودم اولین کسی هستم تو خاندان که دارم طلاق میگیرم فقط همینو میگم که طلاق خیلی سخته خیلی بعنوان آ ...

میدونم سخته بخصوص وقتی ادم بچه دار هست ، فردا یا پس فردا میخوام باهاش حرف بزنم و بگم که خسته شدم. خیلی شرایط خست تو زندگی که نمیشه گفت ولی در این حد بگم قطره قطره جمع میشع و یهو سرریز میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طلاق گرفتن هیچ چیز عجیبی نیست فقط برای ماکه ایرانی هستیم وبعضی فرهنگای غلط داریم عجیبه وگرنه هیچ وقت ...

متاسفانه فرهنگ ما مردم اینه ، زن بااااید بسوزه و بسازه .اگه جایی حال دلش خوب نبود مهم نیست ، باید به خاطر بچه ها بخاطر حرف مردم تحمل کنه تا وقتی بمیره .

ببین عزیزم من جدا شدم 

اولش خیلی خیلی سخت بود اما الان با گذشت زمان همچی درست شد خیلی سخت بود تا خودم از اون وضعیت افسردگی هزارتا مشکل بکشم بیرون اما الان راضیم زندگیم خیلی بهتر از قبل 

من ۳ تا پسر دارم الان خیلی خیلی آینده بهتری دارن تا اون زمان فقط باید قوی باشی 

به حرف مردم اهمیت نده 

چرا مغزت نمیخواد کودیکت به یاد بیاره؟آیا اتفاق خاصی در کودکیت افتاده؟
ببخشید باید چیز دیگه ای باشه؟

خیر فقط گفتم شاید بتونی درستش کنی بچها بدون باباسخته براشون دخترم هستن 

من خودم آرزومه طلاق بگیرم ولی هنوز دودلم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

میدونم سخته بخصوص وقتی ادم بچه دار هست ، فردا یا پس فردا میخوام باهاش حرف بزنم و بگم که خسته شدم. خی ...

درسته با بچه سخت تر هم میشه مخصوصا بچه هاتون دختر هستن و عقلشون میرسه روحیشون لطیفه تو پروسه طلاق شما خودتون قراره خیلی فشار و تحمل کنید و هزاران برابر همین فشار بچه ها تحمل میکنن قبل طلاق راه های دیگ رو امتحان کنید مشاوره و صحبت کردن و... مشکلتون جوری نیس که نشه حلش کرد مملکت ما هم همیشه طرف مرد بوده مطمئن باشید تا شوهرتون نخواد شما نمیتوانید طلاق بگیرید مگه اینکه دلیل موجه داشته باشین 

ببین عزیزم من جدا شدم اولش خیلی خیلی سخت بود اما الان با گذشت زمان همچی درست شد خیلی سخت بود تا خودم ...

خونه ازخودت داشتی یابرگشتی خونه پدری؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

متاسفانه فرهنگ ما مردم اینه ، زن بااااید بسوزه و بسازه .اگه جایی حال دلش خوب نبود مهم نیست ، باید به ...

اره خدا خوارکنه اونایی که این فرهنگ جاانداختن والا من همون سه سال پیش جدامیشدم فقط بخاطر حرف مردم وابروی پدرمادرم چون میدونم چقدر حرف مردم براشون مهمه

خونه ازخودت داشتی یابرگشتی خونه پدری؟

نه خب من دوران متاهلی کار میکردم پس انداز قابل توجهی داشتم به اضافه اون شغل خوب با درآمد خوبیم داشتم

اگه میخواین جدا شی حتما قبل طلاق کار پیدا کن 

باور کن بچه توی خونه پر از دعوا بزرگ شه به مهری پدر مادر نسبت به هم ببینه بیشتر آسیب میبینه تا طلاق

یعنی چی شیوه زندگیتون فرق داره؟

مثلا من بارها گفتم من از سوپرایزهای کوچیک‌خیلی خوشم میاد ، مثلا یه شاخه گل یا حتی یه چیپس که بگی بیادت بودم خریدم چهارده ساله میگم خبری نیست .

یا شوهرم از سرکار که میاد گیم بازی میکنه هرچی بهش میگم یه پنج دیقه گوشی رو‌بزار کنار انگار نه انگار همش میگه چایی بیار ، بیا کمرمو ماساز بده پامو ماساژ بده بعدشم شام خورده نخورده میخوابه( کارش سخت نیست که بگی خسته میشه حتی بعضا تا ساعت ۳ هم نمیره سرکار و کارمون اینه گیم بازی کنه یا کاراشو تلفنی راه بندازه و تمام)

در مورد بچه ها هم که اصلا افتضاحیم تفاوتامون من مدرن تربیت میکنم جوری که بچه ها مستقل بار بیان ،شیک‌پوش باشن اون میگه بچس دو سایز بزرگتر بگیر چرا لباس گرون گرفتی چرا نمیزاری تمام کارامو بهشون بگم وظیفشونه انجام بدم  و....

نه خب من دوران متاهلی کار میکردم پس انداز قابل توجهی داشتم به اضافه اون شغل خوب با درآمد خوبیم داشتم ...

دقیقا منم همین فکرو‌دارم ، من الان شاغلم درامد دارم ، ولی بعد طلاق باید کارمو ول کنم برگردم شهر پدرمادرم اینجا غریبم .از لحاظ پولی هم ،هم مهریه دارم هم پس انداز 

نه خب من دوران متاهلی کار میکردم پس انداز قابل توجهی داشتم به اضافه اون شغل خوب با درآمد خوبیم داشتم ...

خب میدونی چیه من باید برگردم خونه پدری 

و اینکه میتونم برم سراغ کارای آرایشگری 

ولی یچیز بداینه به لطف این زندگی شدم یه پا روانی که حوصله بچمو ندارم نمیدونم بچمو چیکاکنم

دقیقا منم همین فکرو‌دارم ، من الان شاغلم درامد دارم ، ولی بعد طلاق باید کارمو ول کنم برگردم شهر پدرم ...

ببین من مهریه نداشتم یعنی مهریه  شاخه گل بود 

لازم نیست برگردی خونه پدر مادرت من چندوقت با اونا بودم دیدم هم برای اونا سخته هم برای من خونه جدا گرفتم