2777
2789

شما هم از طرف من صلوات هدیه بدید به حضرت زهرا ان شاالله کسی که ازمون خبرچینی کرده بحق مظلومیت حضرت زهرا  خیر از خونه و زندگیش نبینه

تیا : چشمان   دام : مادرم ♥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا برای عاقبت بخیری و اهل صالح بودن شون دعا کن منم ۱۴ صلوات ب نیابت تون می فرستم

ان شاالله بحق خانم فاطمه زهرا ، به حق غربت بچه های امام حسین اون شبی که دردونه هاشو به اسیری گرفتن خدا بهترین عاقبت بخیری رو نصیبتون کنه

انشالله خیر نبینن ک با آبروی یک مسلمان بازی نکنن انشالله رسوای عالم و آدم بشن و آبروشما برگرده انشال ...

مرسی مهربونم خدا نور بباره برات . 

گلم میشه ننویسی انشاالله چون معنیش میشه من خدا رو به وجود اوردم ان شاالله : اگه خدا بخواد 

خودمم قباا اشتباه مینویشم ولی از وقتی فهمیدم تاپیکشم زدم تو تاپیکام

دعا کن دشمنامون خیر از خونه و زندگیشون نبینن که از روی حسادت آبرومون رو بردنه

100 صلوات برات میفرستم به نیتت. .. الهی که چشم بد ازتون دور شه.... توام برام دعا کن باردار شم خیلی دلشکسته ام

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم منم.میشه با دلای پاکتون دعام کنین باردار بشم من به دعاتون اعتقاد دارم..انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  
100 صلوات برات میفرستم به نیتت. .. الهی که چشم بد ازتون دور شه.... توام برام دعا کن باردار شم خیلی د ...

عزیزم دلت روشن باشه خدایی که به حضرت زکریا تو کهن سالی بچه داد خدای شما هم هست ان شاالله بحق شش ماهی امام حسین چراغ خونت روشن بشه . من حسس ششمم خیلی قویه تو اینده بچه دار میشی بچه اولت هم پسره