یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقشآفرینی در رونق این مجموعه، امیدوارم بعد از این هرگز بازدیدکننده صفحهای از این سایت نباشم.
ماهم دیشب رفتیم خونه بابامینا دادشمم اونجا بود حرف ماشین شد همسرم گفت ماشینمو ازم خریدن انقدر اونا ه ...
رو بدی وحشب میشن والا زندگی خوذشون تعریفی نیست همین داداشم که چزت وپرت میگه خودش حرف هیچ کسو گوش نداد وام ازدواجشو داد به یه پسره ازش گرفت خورد اخه ذدم ادعا کنه واسه چیزی که باشه خودش توی زندگیش مونده واسه من دم دراورده
الان بحث اینه که هرکس داره زندگیشو میکنه زندگی کسی هم به کس دیگه ای ربطی نداره ولی بعضیا خودشونو با ...
اره یابو برش داشته منم شستمش حسابی تا دیگه با مدرک دیپلم نشینه کنار من زر زر کنه من خودم فوقم یه زمین دارم هنوز واسه فروشش اقدام نکزدم با قرض و قسط خودشو کشوندخ بالا هی چرت وپرت میگه