2777
2789
عنوان

یه راهنمایی زنونه میخواستم

516 بازدید | 28 پست

اولا عذر می‌خوام برای درج این تاپیک . ناچار شدم چون سوالم نمی تونم از کس دیگه ای بپرسم. اینجا به عنوان ناشناس میتونم مطرحش کنم.

لطفا اگه انقدر روشن فکری میتونی تاپیکم بپذیری اینجا بمون وگرنه رد شو.فقط کسانی که می‌خوان راهنمایی کنن پیام بذارن و نیاید اینجا بنویسید این چه تاپیکیه گذاشتی. من حالم خوب نیست.

من چند روزه ازدواج کردم بکارتم من چند روز تلاش و با کلی ترفند و پوزیشن، اعمال نیرو از بین نمیره اصلا توی آینه میبینم هیچ تغییر نمی کنه. لیدوکائین جنسی و لوبریکانت و زایلا پی افاقه نکرد. آخر قرار شد خودم قبل اینکه همسرم از سرکار بیاد برش دارم که نمی دونم چیکار کنم. تحت فشار روانی ام بابت این موضوع. شما دارویی پمادی چیزی سراغ دارید برای ریمو بکارت کمکم کنه یا دکتر زنان چیزی سراغ ندارید برم پیشش جراحیش کنه. یا چجوری با چیز تیز با چه روشی از دهانه مهبل جداش کنم. اصلا برای ازاله بکارت چقدر فشار لازمه زود از بین میره یا سخت؟ درد داره؟ چه حسی میده وقتی میخواد کنار بره ؟ حس کنار رفتن یا پاره شدن ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم یه قرص خواب بخوروداحت بگیربخواب وخودتوبده دست همسرت هم دردنمکشی وهم کارت راه میوفته

اینا الان جدی بودن!!؟ 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

من وقتی رفتم پیش ماما بهم گفت ژل لوبریکانت بگیر بشین جلو آینه اول با یه انگشت بعد دو انگشت و ... همینجور کم کم خودت کار کن ولی نه من نه شوهرم اینجوری دوست نداشتیم با اینکه خیییلی درد داشت تقریبا دو هفته ای طول کشید تا کامل از بین بره و بتونیم به حالت عادی رابطه داشته باشیم

سلام.

عجله نکنید‌ .  برای من هم یک ماه طول کشید تا این موضوع حل شد و رابطه‌ی کامل برقرار شد.

نگران نباشید‌ . کاملا درکتون می‌کنم. من حتی نگران شده بودم که نکنه من اصلا همچین چیزی ندارم.

۱. شما آرامش خودت رو حفظ کن.

۲. کنترل رابطه رو شما باید بدست بگیری. (شما بالا، همسر پایین)

۳. از روان کننده استفاده کنید.

۴. خودتون رو از لحاظ ذهنی آماده کنید.

۵. همسر باید همکاری و صبوری کنند.

من به این روش توانستم مشکل را رفع کنم.

البته، یکی از آشنایان به علت ضخامت هایمن، مجبور شد به پزشک مراجعه کنه و پزشک براشون هایمن رو جراحی کرد.

.