2777
2789
عنوان

همه تاپیکام درمورد نیاز چیزه😐😂💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 2228 بازدید | 112 پست

تقصیر شما نیست خاک بر سر کسی که دیر ازدواج کردن رو باب کرد

الان اگه میگفتین ۱۷ سالمه ازدواج کردم قورتت میدادن ولی دیر ازدواج کردن و به گناه افتادن اصلا مشکلی نداره

بفرما جلو ته صف مال خودمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیل تر شکنتو حذف کن .لیمو زیاد بخور ورزش کن تحمل کن دیگه

فیل ترو از همون اولللل حذف کردم میگم دیگه شاید ب خاطر اونه خمارم😐😂💔امروز باشگاه ثبت نام کردم از فردا برم

به مادرت بگو گرممه خفه دارم میشم ماست و خیار و ددوغ اینا خوبه بخوری در ضمن خیلی ببخشید حتی ش ی و کردن بدن هم نیاز رو تحریک میکنه سخته عزیزم 

بفرما جلو ته صف مال خودمه
ببین راهی نیس همه دارن باید بسوزی وبسازیبیشتر درس بخون درحدی بخون ک انگار میخای جایزه نوبل بگیری قشن ...

اینا همش حرفععهه واقعا وسط درس داری میخونی یهو کلا چیز میشم ینی انقددددد داغونه وضعم😐💔اصن خود..ارض نمیکنمااا ولی اماده م کلا😐😂😭😭😭😭

بمیرم از گشنگی؟🥲😂غذاهامونو چیکار کنم ب مامانم بگم سردی بذار؟😂💔

اره بگو میخورم جوش میزنم 

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993