2777
2789

دیشب دیدم رو فرشی خیسه خیسه متوجه شدم شلنگ اب لباسشویی خراب شده اب ازش اومده بیرون  کشیدیمش جلو شیرشو بستیم امروز مامانم اومده سراغش هر کاری کرد درست نشد هی بش میگم ولش کن میگه چیکار کنم تو این وضعیت بی پولی یکی بیاد درستش کنه ۱ تومن میگیره میگم خب وقتی بلد نیستی ولش کن برداشته به اون سر شلنگم ور رفته اون قسمتم ک به خود لباسشویی وصله زده شکسته وایساده غر زدن به خدا ک من بی کسمو تو این بدبختیو بی کسی خالا کی بیاد اینو درست کنه میگم اخه چرا بهش ور میری وقتی بلد نیستی ک خراب تر بشه اومدم نشستم تو اتاق بلند بلند میگه چکار کنم از دست تو ک هی منو چشمو رو میکنی هی پوزتو کج میکنی کاش سرطان میگرفتم میمردم نمیدونم چی دیگه وااقعا خستم از دست مامانم همینجور نشسته میگه ما کسیو نداریم ما بدبختیم خب به جهنم ک بی کسیم چکار کنیم حالا😭

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روحیاتشون منفی هس و شما هم تحت تاثیر قرار میگیرین به جای اینکار سعی کن فاز مثبت بگیری 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

خب زده شکونده فدای سرش 

مالش بوده اختیارشو داشته 

الان واسه یه لباسشویی خودشو بکشه؟ 

از عمد که نکرد 

تو هم زیادی گیر دادی بهش 

وسیله های تو رو که خراب نکرد

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خب زده شکونده فدای سرش مالش بوده اختیارشو داشته الان واسه یه لباسشویی خودشو بکشه؟ از عمد که نکرد تو ...

خب هی نشسته میگه ما  بی کسیم ما فلانیم ما اینجوریم ما اونجوریم منم روانی شدم دیگه پدرم ندارم که یه گوشه ای ازین مسئولیتارو قبول کنه اصن همون موقع ک داشت میگفت نا بی کسیم ما اینجوریم نشسته بودم داشتم داشتم قرصامو ک روانپزشک بهم داده میخوزدم ولی ول کن نیست

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم