2777
2789

لباس هاش رو چیکار کردید،؟؟

من اکثر لباسای مامانمو دادم ب افراد نیازمند جز چند دست 

یکیشونو خیلی دوس دارم ولی روم نمیشه بپوشم حس میکنم مامانم ناراحت میشه از طرفی دلمم نمیاد ب کسی بدمش چون خیلی دوسش داشت مامانم 

شما همه ی لباساشونو دادید؟؟

یکی از لباسای پدرمو نگه داشتیم فقط

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط پیرهن مشکی بابام تو کمدمه😭بقیه لباس هاش که شاید دو سه بار تو عروسی پوشیده بود و کت شلوارهاش رو دادیم به نیازمندان

🌿💕من به دنبال تو ، با عقربه ها می چرخم💕🌿                    🌿💕  عشق یعنی گله از حرکت ساعت نکنم💕🌿
خساست چیه گناه داره همسرش فوت کرده دلش براش تنگ میشه خیلی سخته

بابا همون موقع لباساشو گداشت تو ساک و گونی و انداخت تو انبار اگه جلو دستش بود میگفتیم اره میخواد جلو دستش باشه ببینه رفع دلتنگی کنه 

هیچی از وسایلشو دم دست نگه نداشته 

بعد تو انبار باشن دیگه دلش تنگ نمیشه

زورش میاد نو نوان بیشتر لباساش بده به فقیر

بابا همون موقع لباساشو گداشت تو ساک و گونی و انداخت تو انبار اگه جلو دستش بود میگفتیم اره میخواد جلو ...

وای پس چرا نمیده به نیازمند 

من فکر کردم ناراحت خواهرتونه 

چقدر حرصم گرفت

خدا رحمتشون کنه🖤

خواهرم و پدرم نه بعضیا رو نگه داشتیم مال بابام نوهاش رو که بعضیا رو اصلا نپوشیده بود به شوهرم و خواهر زاده ام و عموم دادیم یادگاره.

برای خواهرم رو پارچه و لباس‌های نپوشیده اش رو گذاشتیم برای عروسش بمونه

وای پس چرا نمیده به نیازمند من فکر کردم ناراحت خواهرتونه چقدر حرصم گرفتخدا رحمتشون کنه🖤

منم نمیدونم چرا نمیده

خیلی خیلی خسیسه

اصلا نمی تونم توصیف کنم خسیس بودنشو

احتمالا با خودش بگه یه زمانی به دردم میخورن😐

البته بی انصاف نباشم ناراحت خواهرمم هست خیلی 

اما واقعا قایم کردن لباساش ربطی نداره به دلتنگیش چون دم دستشم نیستن که نگاشون کنه