2777
2789

چند وقت پیش عیادت پدر جاریم میرفتیم که خواهرشوهرمم با ما اومد و ما واسه عیادت موز گرفته بودیم اونم سیب چون ماشین ندارن با ما اومد سر راه یه خواهرشوهر دیگمم برداشتیم رفتیم

وقتی رسیدم من زودتر پیاده شده بودم و فکر کردم موز‌هارو شوهرم میاره ولی یه خواهرشوهرم هم سیبایی که خودش گرفته بود رو برداشت و هم موز، قبل از اینکه شوهرم بخواد برداره و رفت.

بعد جلوتر به اون یکی خواهرش میگه تو دست خالی هستی میخوای بیا سیبا رو تو بیار اونم گفت نه خودت ببر.

من و شوهرمم دست خالی رفتیم.

دیروزم که واسه روز مادر میرفتیم شوهرم پیاده شد بره گل فروشی گل بخره اینم سریع دنبالش رفت. وقتی دیدم اون رفت من پیاده شدم رفتم دنبالش و ۵۰۰ هزینه‌ی گل شد که شوهرم داد بعد چون من پیشش بود گل رو داد به من آوردم و وقتی خواستیم بریم خونه مادرشوهرم من دادم به شوهرم که بده به مادرش.

من نبودم حتما هزینه پای شوهرم بود و گل به اسم خواهرشوهر.

آی حرصم میگیره از این کارااااش!

شما تو اینجوری چیزا حساس هستین؟ همیشه ما هزینه میکنیم ولی این میزنه به نام خودش

شب یلدا هم بادوم زمینی گرفته بودیم رفتیم خونه برادرشوهرم گذاشتیم رو کابینت. بعد جاریم در نایلون رو باز کرده میگه اع بادوم زمینیه! بعد خواهرشوهرم گفت آره با داداش گفتیم چی بگیریم که اینو گرفتیم! در صورتی که اون هیچ مشارکتی توش نداشت.

شوهرم میگه زیادی حساسی بی خیال باش ولی من فقط حرص میخورم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نذار شوهرت براشون بخره بعدها به جاری میگفتی که اونطوری شد ما موزا رو خریده بودیماجازه نده شوهرت ساده ...

شوهرم از طرف خودش میخره ولی این میزنه به نام خودش

شوهرمم خیلی وقتا متوجه کاراش میشه ولی همش میگه زیادی حساسی و فلان که مثلا خواهرش بده نشه

شما جای من بودی هم ایجوری میکردی یا میگفتی مهم نیست کی ببره؟

دفعه بعد بهش بگو مثلا موزها رو برندار. خودم میارم. اگه هم برد رفتی به میزبان بگو مثلا موز و آوردیم؟ ...

احساس کردم خیلی یه جوریه به جاریم بگم ما موزهارو آوردیم ولی دیگه اونجا فهمیدم که هیچی رو نباید بسپرم به شوهرم

احساس کردم خیلی یه جوریه به جاریم بگم ما موزهارو آوردیم ولی دیگه اونجا فهمیدم که هیچی رو نباید بسپرم ...

نه مثلا موزها رو ندیدی خواهر شوهرت آورده.  خودت و بزن به اون راه . ولی دیگه نزار. هر چیزی که خریدید تو دستت از لول نگهدار

حق داری ناراحت بشی بحثش افتاد به جاریت با شوخی بگو دست خالی نیومده بودیم ها و ...

ولی دیگه ذوم نکن تو عروسی یه چیزی بگی میگن خساست میکنی من و برادرم فرقی نداریم و .... اخرش خودت بد میشی

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

شوهرم از طرف خودش میخره ولی این میزنه به نام خودششوهرمم خیلی وقتا متوجه کاراش میشه ولی همش میگه زیاد ...

نه به شوهرم می‌فهموندم که کار خواهرش بده ، ما به چشم اون میزبان دست خالی میریم و ببخشید مفت خور حساب میشیم به جای اینکه خواهرش اینطوری دیده بشه ما بد جلوه میکنیم جلوی دیگران ، پولمون هم هدر میشه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی