2777
2789

من پشت کنکوریم از تیر شروع به خوندن مابینش یه مقدار کم کاری میکردم اما باز دوباره شروع میکردم تا الان اما متاسفانه دوهفته پیش یگی از بستگانم رو ازدست دادم و من دوهفته ای میشه که اصلا سمت کنتابای نیومدم و دست بهشون نزدم 

نمیدونم چطوری دوباره برگردم به درس  

حس‌ بدی دارم هدفم دندون پزشکی بود💔 با این شرایط هنوز شانس قبولی دادم؟ کلی درسای نخونده و تستای نزده هنوز مونده مشاورم مدام پیام و تماس میگیره اما من هنوز جوابشو ندادم میترسم ترسم به دندون پزشکی  هنوز میتونم بهش فکر کنم؟

کاربری دست سه تا دوست👩

من پشت کنکوریم از تیر شروع به خوندن مابینش یه مقدار کم کاری میکردم اما باز دوباره شروع میکردم تا الا ...

اولین ک تسلیت میگم گلم دوم اینکه ببخشید رک حرف میزنم فقط میخام بهت بگم همه ما آدما ی روزی میریم اون دنیا این دنیا بدی نیست با غصه خوردن کسب برنگشته پس خوشا ب حال آنان ک زود بتر سفر بستن رفتند چون این دنیا چیزه قشنگی نداره بخای غصه بخوری برای اون طرفی هم ک فوت شده قرآن بخون ثوابش برات میمونه و دعای اون مرده تو زندگیت اثر میذاره موفق باشی گلم

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولین ک تسلیت میگم گلم دوم اینکه ببخشید رک حرف میزنم فقط میخام بهت بگم همه ما آدما ی روزی میریم اون ...

قربونت بشم ممنونم از دعای قشنگت میفهمم 

خودمم کنار اومدم دیگه

اما الان بیشتر استرس درس نمیزاره سمت کتابا بیام 

حس میکنم شانس قبولی دندون پزشکیو از دست دادم 

کاربری دست سه تا دوست👩

من پشت کنکوریم از تیر شروع به خوندن مابینش یه مقدار کم کاری میکردم اما باز دوباره شروع میکردم تا الا ...

اولین ک تسلیت میگم گلم دوم اینکه ببخشید رک حرف میزنم فقط میخام بهت بگم همه ما آدما ی روزی میریم اون دنیا این دنیا ابدی نیست با غصه خوردن کسی برنگشته پس خوشا ب حال آنان ک زود بار سفر بستن رفتند چون این دنیا چیزه قشنگی نداره بخای غصه بخوری برای اون طرفی هم ک فوت شده قرآن بخون ثوابش برات میمونه و دعای اون مرده تو زندگیت اثر میذاره موفق باشی گلم

قربونت بشم ممنونم از دعای قشنگت میفهمم خودمم کنار اومدم دیگهاما الان بیشتر استرس درس نمیزاره سمت کتا ...

فدات بشم عزیزم 

چرا بد فک میکنی مثبت فک کن ب خودتت بگو من قبول میشم برای آرزوهات بجنگ تا بهشون برسی و ی روزی نیاد افسوس بخوری ک برای آرزوهام تلاش نکردم و حسرتش ب دلت بمونه

فدات بشم عزیزم چرا بد فک میکنی مثبت فک کن ب خودتت بگو من قبول میشم برای آرزوهات بجنگ تا بهشون برسی و ...

چشم 

میفهمم 

من محکومم به قبول شدن حالا چه بخوام قبول کنم چه نکنم 

چه مدت کم باشه چه درسا و تستای نزده زیاد باشه 

بازم ممنونم خیلی لطف کردین واقعا فشار زیادی رومه تنهایی میترکیدم اگه با کسی صحبت نمیکردم 🥲 

کاربری دست سه تا دوست👩

دیگ شما از تیر شروع کردی صفر که نیسی از الان ی برنامه درست حسابی ک سنگین هم نباشه بریز و بخون و به ه ...

از تیر شروع کردم بله 

پایمم صفر نیست اما گاها نوسانی میشد خوندنم و کم کاری اما بازم ادامه میدادم اگه همه کم کاریای  این مدت رو بزاریم رو هم حدود یک ماه میشه من صفر مطلق بود مطالعم 

بازم شانس‌قبول ی دندون دارم ؟ 

کاربری دست سه تا دوست👩

از تیر شروع کردم بله پایمم صفر نیست اما گاها نوسانی میشد خوندنم و کم کاری اما بازم ادامه میدادم اگه ...

عیبی نداره ممکنه ی نفر خیلی بخونه قبول نشه ممکنه ی نفر چند ماه بخونه و قبول شه اصن ربطی نداره و تضمین شده نیست 

اول سعی کن به آرامش برسی و بعد برنامه هاتو درست و کامل انجام بدی اینکه فکر کنی قبول میشم یا نه فقط ضرر میزنه و وقتتو تلف میکنه تو که برای اینک قبول نشی نمیخونی که ... پس بگو من اگه به برنامم برسم و دقیق بخونم قبول میشم

بابا به مامان چیزی نگو🥲

عیبی نداره ممکنه ی نفر خیلی بخونه قبول نشه ممکنه ی نفر چند ماه بخونه و قبول شه اصن ربطی نداره و تضمی ...

درسته میفهمم 

مرسی ازت واقعا فشار زیادی رومه اگه با کسی صحبت نمیکردم میتکریدم 

کاربری دست سه تا دوست👩

عیبی نداره ممکنه ی نفر خیلی بخونه قبول نشه ممکنه ی نفر چند ماه بخونه و قبول شه اصن ربطی نداره و تضمی ...

ممنونم بابت راهنماییت مهربوننن💗

امضات فقط🥲

کاربری دست سه تا دوست👩

چشم میفهمم من محکومم به قبول شدن حالا چه بخوام قبول کنم چه نکنم چه مدت کم باشه چه درسا و تستای نزده ...

پر نور عزیزم از خدا بخاه حتمان کمکت میکنه میدونم موفق میشی