2777
2789
عنوان

عصر میخوام برم خرید خجالت میکشم بوت بپوشم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 76 پست
اطراف زنجان

اونجا سرده ما جنوبیم😂

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂شما هم تیکه پروندن بهت عکسشو بذارم ببینید

ا ره آشغالای بی خاصیت

انقدر کولی بازی درمیارن خجالت میکشم لباس شیک بپوشم

مثلا کلاه روسی میذارم با پالتوی بلند همرنگش ی جوری نگاه میکنن انگار ممد قلی دیدن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
این که‌کوناهه بپوشش

عکس لباسی ک میخوام باهاش بپوشم رو بذارم؟ 

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

این به این قشنگی

عکس لباسی ک میخوام بپوشم رو بذارم ببینی؟ 

ا ره آشغالای بی خاصیتانقدر کولی بازی درمیارن خجالت میکشم لباس شیک بپوشممثلا کلاه روسی میذارم با پالت ...

به به والا چ خوشتیپ

عکس لباسی ک میخوام بپوشم رو بذارم ببینی؟

آره بذار ببینم چجوریههههه

منم عینهو تو ام خجالت میکشم از خوشتیپ بودن استرس میگیرم وقتی بهم نگاه طولانی مدت میکنن😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
به به والا چ خوشتیپ

ی بار ی پالتو فوتر کرم بلند پوشیدم با چکمه مشکی خیلی بلند و شال کرم

همکلاسیام زرمیزدن میگفتن ههه ههع ههعهه مال مادرتو گرفتی

آره بذار ببینم چجوریهههههمنم عینهو تو ام خجالت میکشم از خوشتیپ بودن استرس میگیرم وقتی بهم نگاه طولان ...

😭😭😂اره ب قران منم همینطور

ی بار ی پالتو فوتر کرم بلند پوشیدم با چکمه مشکی خیلی بلند و شال کرمهمکلاسیام زرمیزدن میگفتن ههه ههع ...

حسودیشون شده بود بخدا