2777
2789
عنوان

شانس رو ببین

63 بازدید | 11 پست

یلدا و روز زن و تولدم همه توهم شد خانواده شوهرم که از خدا خواسته

همرو یکی کرد داد دستم،حالا فکر میکنین چی داد

صد سال پیش رفته بود کربلا،ی روسری گرفته بود مونده بود چیکارش کنم بکی بدم از من بدتر گیرش نیومد داد به من😐

هعی شانس رو باش

ولی خب ازون طرف قراره با خواهرام مامانمو ببریم سینما و سوپرایزش کنیم و خوشحالش کنیم😊

شما چی کادو گرفتید؟برنامتون چیه؟

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روسری رو بعدا به عنوان کادو پس بده بهش💀💀💀

وای اگه ببینی روسری چه کپکی زده تعجب میکنی انقدر که قدیمیه

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷
نامزدی ؟؟

نه بابا ۲ ساله ازدواج کردم 

عزیزم اینی که شما گفتی اگه تولد و یلدا و روز زن هر کدوم شش ماه هم از هم فاصله داشت باز آبی ازش گرم نمیشد احتمالا یه جوراب کربلایی میزد تنگش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
مامانم گردنبد خریدنشوهرمم یه سری لباس از اینجور چیزا

مبارکهه😍

مامانم گردنبد خریدنشوهرمم یه سری لباس از اینجور چیزا

مبارکهه😍

خوب باز خوبه منکه پارسال نامزد بودم برام همین کارو کردن پارچه کپک زده آوردن امسال که قهرن اگه قهرم ن ...

وای قهر

همین چند وقت پیش بود شوهرمو بردم ی دست گل دادم دستش گفتم بره اشتی کنه باهاشون،حالا یجور رفتار میکنه جلو مردم سنگ جلوش اب میش چه برسه به من