2777
2789

من ک مجردم و فعلا درگیر این چیزا نشدم

ولی چه دلیلی داره چند روزه همه ی تاپیکا شده شوهرت چی خرید ، جاریت چی گرفت ، نامزدت چیکار کرد 

این ک کادو بخرن خیلی قشنگه اره

ولی !

احساس میکنم کسایی ک این سوالو میپرسن خیلی اهل مقایسه ی زندگی خودشون با بقیه هستن و این مناسبتارو یجور مسابقه میدونن و همش میخوان بدونن بقیه چه کادویی گرفتن 

شایدم من درک نمیکنم نمیدونم ، برای من که خیلی بی معنی و سطحیه اینکه هی بپرسید کادو های بقیه چی بوده

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

فقط اونیک میگف براتون استوری گذاشتن

وای کهیر میزنم ازین کارا  

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکت. منم مجردم ولی خوشم نمیاد بقیه بدونم بقیه چی گرفتن خواسته باشن بگن خودشون میگن

دقیقا ، اینکه بپرسن حالا چیکار کردین اینا یه چیز ولی همه ی سوالا و دغدغه ها تو این چند روز شده کادو 

هر مردی در حد وسع و شعور خودش محبت میکنه و کادو میخره اینکه شوهر همسایه چی خریده ک دیگه بما چ

دقیقا ، شرایط ادما متفاوته ، این سوالا فقط حاشیه و مقایسه ست 

دقیقا ، اینکه بپرسن حالا چیکار کردین اینا یه چیز ولی همه ی سوالا و دغدغه ها تو این چند روز شده کادو

حالا یه کاربر از رو چله با من دعوا گرفته که باید همه چی تشریفاتی باشه تا پیش کشورهای دیگ سرمون بلند باشه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

حالا یه کاربر از رو چله با من دعوا گرفته که باید همه چی تشریفاتی باشه تا پیش کشورهای دیگ سرمون بلند ...

😐😂😂😂

منم همین حس رو دارم

یه زمانی این روزها در قید هدیه نبود ولی جدیدا انگار ارزش رو به هدیه می بینن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

چه خوب که مجردیم😂من اگه ازدواج کنم یه گل و یه تبریک هم بسمه. واقعا چرا مثه این ادمای پولکی دنبال کادوهای گنده باشم اخه... 

منم همین حس رو دارمیه زمانی این روزها در قید هدیه نبود ولی جدیدا انگار ارزش رو به هدیه می بینن

و جالب تر کاربرهایی که بر اساس ارزش و قیمت کادو به دیگران درس زناشویی و سیاست رابطه میدن و ساده تر اونهایی که چشمشون به نصیحت کاربرای نی نی سایته ، یه مناسبت شد حالا چه جنگ و کینه هایی بین زن و شوهرا راه بیوفته خدا میدونه ، چون اکثرا اینجا برای کوچک ترین تصمیمی و حرکتی تو زندگی شخصیشون مدام از بقیه راهکار میگیرن بدون اینکه فکر کنن هیچکس اشراف بیشتر و بهتری جز خودشدن به زندگی و شرایطشون ندارن 

چه خوب که مجردیم😂من اگه ازدواج کنم یه گل و یه تبریک هم بسمه. واقعا چرا مثه این ادمای پولکی دنبال کا ...

توقع کادو اشکالی نداره اینکه هی ببینن بقیه چی گرفتن و درک نکنن شرایط هر کسی متفاوته و هر کس در حد وسعش میگیره و خودشونو مقایسه نکنن بده