فاوووطمه مدیر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 2405 عنوان بیاین عکس لبام 🫠 | مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 26 پست ژل بزنم؟؟؟؟ فاطمه ام دختر روستا ✨ دیروز | 12:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_مهر۷ عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 2756 کوچیکن مثل لب بچه میخوام بزرگتر بشن هم بینی خوشگلی داری هم لب اصلا دستکاری نکن تا چهل سالگی با صورتت کاری نداشته باش فقط به پوستت برس قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 4758 ژل به هیشکی نمیاد خیلیم قشنگه لبات دس نزن من خیلیارو دیدم بهشون میومد خیلیارو هم دیدم بد شده بودنمیدونی برمیگرده ب فرم لب طرف و مقداری ک تزریق میکنه و مدلی ک انتخاب میکنهلبای اسی خوراک تزریقه ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
فاوووطمه مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 2405 اره ببین حالت لبت قشنگه بگو طبیعی بزنه همین فرم و حجم بده خیلی شیک میشه من میخوام یکم بزرگتر بشه لبام به اصطلاح دهنم گشاد تر شه از حالت غنچه ای خارج شه که بعید میدونم با ژل اون شکلی شه نهایتا یکم لیفت میشه به سمت بالا و اردکی تر همین الانشم از روبرو اردکیهبه نظرت با ژل درست میشه با این توضیحاتی که دادم؟ فاطمه ام دختر روستا ✨
فاوووطمه مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 2405 حتمااااا بزنمدل لباس غنچه ای هست عالی میشهولی ب اندازه بزن و پیش ی کار بلد بگو قلوه ای طور بزنه برات ... ببین من آخه پهن دوست دارم 😂عکس از لب قلوه ای داری بفهمم منظورتو؟یه پزشک تو اینستا پیدا کردم کارش عالیهههه حیف تبریزه و دوره فاطمه ام دختر روستا ✨
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 4758 ببین من آخه پهن دوست دارم 😂عکس از لب قلوه ای داری بفهمم منظورتو؟یه پزشک تو اینستا پیدا کردم کارش عا ... پهن اگ دوس داری پس روسی بزنمن خودم قلوه ای دوس دارم، البته ن قلوه ای خیلی جمع و جور، ب اندازه، تو نت سرچ کن مدلاشو ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
فاوووطمه مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 2405 دیگه وقتی چند سال درگیر زدن یا نزدنی اگر ما هر چی هم بگیم تو دلت میخواد انجامش بدی و حسرت میمونه آره یبار بزنم دوست نداشتمم عمل نیست که میره دیگه فاطمه ام دختر روستا ✨
فاوووطمه مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 2405 پهن اگ دوس داری پس روسی بزنمن خودم قلوه ای دوس دارم، البته ن قلوه ای خیلی جمع و جور، ب اندازه، تو ن ... قلوه ای رو الان دیدم کار هر کسی نیست قشنگ تبدیلت میکنن بع پلنگ اگه اشتباه بزننمرسی دوستم راهنمایی کردی فاطمه ام دختر روستا ✨
selenta عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 3357 من میخوام یکم بزرگتر بشه لبام به اصطلاح دهنم گشاد تر شه از حالت غنچه ای خارج شه که بعید میدونم با ژل ... نه گشاد تر که نمیشه قلوه ای تر میشه