2777
2789
عنوان

اگه تو این دور و زمونه

59 بازدید | 13 پست

با یه مرد باایمان و معتقد که نماز و روزش ب جاست و اهل دروغ و خیانت نیست ،درحال آشنایی برای ازدواج باشید و ازتون بخواد بعد از ازدواج حجابتون رو رعایت کنید البته چادر نپوشید

یه حجاب معقول درحدی که مانتوی جلوبسته بپوشید و موهاتون زیاد بیرون نباشه و آرایش غلطی نکنید

قبول میکنید؟

و اینکه نماز هم بخونید باهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حقیقتش نه،نه برای اینکه حجاب داشته باشم یا نماز خوندن سخته 

بخاطر اینکه من با این ادم خیلی تفادت ها ذارم حجاب که دیگه ساده ترینشه و توی زندگی ممکنه بخاطر هرچیزی دعوامون بشه چون اصلا هم فاز نیستیم

منشأ تقید و التزام به انجام واجبات دینی باید اعتقاد درونی باشه! اگر نه می‌شه تظاهر! و خدا عملی که خالصانه نباشه و  در نیتش شریک برای قائل بشی رو پذیرا نیست!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
چرا قشنگم دلیلشو توضیح میدی

چون آدم درست خیلی خیلی کم پیدا میشه حرف یه عمر زندگیه باید آدم امنی کنارت باشه مردی که واقعا معتقد و با ایمانه خیالت از خیلی چیزای دیگشم میتونه راحت باشه

خواسته ی نامعقولی ام نداشته بنظرم رک و پوست کنده خواستشو همون اول مطرح کرده آدمی نبوده که با کلک بیاد جلو و بعد بخواد محدودیت ایجاد کنه همین الان صادقانه گفته

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
منشأ تقید و التزام به انجام واجبات دینی باید اعتقاد درونی باشه! اگر نه می‌شه تظاهر! و خدا عملی که خا ...

اخه من خودم معتقدم و خیلی چیزارو قبول دارم ولی باحجاب نیستم و تیپم امروزیه

من خودم نماز خون نیستم به روش خودم با خدای خودم ارتباط برقرار میکنم اگه نماز زوری به اجبار باشه مورد قبول خداوند نیست😑😑😑 دوست ندارم تو طرز ارتباط با خدای خودم همسرم راهشو تعیین کنه...

برای حجاب هر چی ایشون بگه رعایت میکنم

من به روزهای روشن ایمان دارم❤

حدود حجاب اسلامی مشخصه و تو رساله‌های تمام مراجع قید شده. 

اگر مسلمانید، چه خواستگارتون ترغیب کنه چه مذمت کنه باید به رعایت حدود شرعی ملزم باشید.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
منم اصلا آدم باحجابی نیستم راستش هفته بعد بله برونمه

عزیز دلم اینجا نمیتونی به جواب درستی برسی چون اصولا هرکسی میاد یه چیزی میگه شما میتونی مشاوره قبل از ازدواج داشته باشی تا در مورد همه چیز بتونید تصمیم  درستی بگیرید 

در ضمن همون اول با نامزدت در مورد همه چیز صحبت کن 

میدونی تا بتونید خصوصیات اخلاقی همدیگه رو بشناسید

رعایت کردن طرز پوشش در حد معمول چیز بدی نیست.

خیلی از خانما اصلا تو خونه شلخته و بدون هیچ آرایشی کنارهمسرشون هستند 🤣🤣ولی وقتی میرن بیرون افتضاح افتضاحن