2777
2789
عنوان

عشق تو پانزده سالگی

124 بازدید | 15 پست

من ۱۵ سالمه و کلاس زبان مختلط میرم

الان شاید نزدیک ۶ یا ۷ ماه باشه که روی یکی از پسرها ی کلاسمون کراش زدم

چطوری از این حس خلاص شم می دونم که همش هوسه و بخاطر سنمه ولی چیکار کنم 

کلاس زبانم و نمیتونم عوض کنم بجاش این ترم ثبت نام نکردم تا ازم جلو بزنه و دیگه نبینمش ولی دوستم میگه داخل کلاس ضعیفه و می افته 

منم بیشتر یه ترم نمیتونم ترم

خیلی دوسش دارم و یه جورایی از خدامه که بیفته و دوباره ببینمش ولی

نمیخوام درگیر شم.

بزرگ میشی یادت می‌ره 

فقط یه موقع حماقت نکن

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی مدت بگذره از سرت میفتخ

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️                     💕صلوات برای امام زمانم💕 🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین🌿               همسرخواهر مینا ماشین سنگین داشت 😁هرجورمیتونی‌بمون‌یارقدیمی💫 

همه تو این سن و سال ی بار کراش بدجور میزنن رو ی نفر ولی همش هوسه اصلا دست خودت نی

توام مثل ی بازیگر یا سلبریتی تو ذهنت در نظرش داشته باش فک نکن عاشقشی با خودت بگو من فقه از قیافش خوشم میاد

از حسن دورادور لذت ببر 

یه احساسی که هیچ ربطی به شخصیت و عادات واقعی فرد مذکور ندارن 

بلکه ما عاشق تصورات و خیالات و ترشح هورمونهای عشق و شادی که در نتیجه فکر کردن و خیال پردازی های ماست ،شدیم.

دهه شصت ما چکار می کردیم از دور و نظر بازی 

چون در وصل چیزی نیست جز فرو ریختن تصور و تلخی شکست 

با این حال کارت درسته 

افکار و احساسات رو بپذیر و بگذار برند و بیان واون لحظات یه بنویس یا ریکورد کن احساسات رو 

یا خودت رو مشغول به مطالعه یا ورزش سنگین کن

۱۵سال اخه عشقو عاشقی به چه کارت میاد😕

من هم سن تو بودم فکر میکردم پیامبر اغظم زنه🤦🏼🤦🏼

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
اونم به تو حسی داره؟

نمیدونم 

ولی چند باری سعی کرده که بهم نزدیک بشه 

ولی من محل ندادم

من حتی بعضی وقتا یا جواب سلامشو نمیدونم یا خیلی آروم جواب میدم چون میدونم این طوری حسم بیشتر میشه

نمیدونم ولی چند باری سعی کرده که بهم نزدیک بشه ولی من محل ندادممن حتی بعضی وقتا یا جواب سلامشو نمیدو ...

پس بهتره زیاد به این احساست پر و بال ندی

چون به نظرم یه حس زود گذر هست که فراموش میشه