2777
2789

ی گوشی داشت که شوهرم اوردش برای خودش ( ازش خرید) بعد اپل آیدی رو گم کرده بود خواهر شوهرم این گوشی از قبلا ماله شوهرم بوده خواهرش اون موقع گوشی نداشته داده بشه دیگ شوهرم آورد اپل آیدی هم خودش داشت 

خواهر شوهرم وقت نکرده بود فایل هاش رو حذف کنه ، خلاصه که ی سری چت رو توی گالریش دیده بود شوهرم ، 

که ی آقایی مزاحم خواهرش شده و تهدیدش کرده اسم شوهرمم تو‌چت ها آورده بود ، خواهر شوهرمم بلاک کرده بود و شات گرفته بود .. حالا از وقتی شوهرم این چت ها رو دیده هی ذهنش درگیره اسم اون پسره رو در آورده دنبال فامیلی و ادرسشه 

شوهر من خیلی آدم نترس و تعصبی هستش ، میگ‌میخوام تیکه تیکه ش کنم فیلمش رو برای خواهرم بفرستم .. 

و واقعا حرفی بزنه پاش میمونه 

به شوهرت چه 

هرچی بوده گذشته

حالا زخم خشک شده رو دوباره بکنه اشتباهه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

یا خدا

آتیشش رو بخوابون شر نشه ی موقع

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️                     💕صلوات برای امام زمانم💕 🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین🌿               همسرخواهر مینا ماشین سنگین داشت 😁هرجورمیتونی‌بمون‌یارقدیمی💫 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم به خواهر شوهرم گفتم راستش, 

گفتم که شوهرم متوجه این قضیه شده خیلیم پیگیره با برادر شوهرم دوتاشون دنبال اون آقا هستن 

منم به خواهر شوهرم گفتم واقعا میترسم بخاطر اون آدم بی ارزش ی اتفاقی براشون بیوفته اگه مزاحمتی ایجاد کرده خودت ازشون بخواه قانونی پیگیری کنن 

اونم سین زده هیچی نگفته بیشعور 

به شوهرت چه هرچی بوده گذشتهحالا زخم خشک شده رو دوباره بکنه اشتباهه

شوهرم سن و سالی نداره کلش باد داره خیلی زیاد تعصبیه خیلی زیاد غیرت به خرج میده 

حالا منم به خواهر شوهرم اطلاع دادم ، نمی‌دونم کارم درست بود یا نه؟ 

خواهر شوهرم ی شهر دیگه تنها زندگی می‌کنه البته تنها نیست با برادرش شوهرم زندگی می‌کنه اما برادرش مصلا دوماه اونجاست یک ماه اینجا ، 

حالا خواهر شوهرمم سین زده هیچی نگفته بیشعور البته عادتشه 

ولی میگم کار بدی کردم؟

منم به خواهر شوهرم گفتم راستش, گفتم که شوهرم متوجه این قضیه شده خیلیم پیگیره با برادر شوهرم دوتاشون ...

خب اینحوری که معلومه خواهر شوهرتم بدش نمیاد سرش برن دعوا کنن

دیگه تو حرفتو زدی کاری نداشته باش فقط حواست به شوهرت باشه دیدی خیلی دیوونه بازی در میاره جلوشو بگیر

خب اینحوری که معلومه خواهر شوهرتم بدش نمیاد سرش برن دعوا کنندیگه تو حرفتو زدی کاری نداشته باش فقط حو ...

غلط کرده بلایی سر شوهرم بیاد اون میاد بشه شوهر واسه من؟ 

کلا هم آدم بیشعوریه سین میزنع هیچی نمیگه فک می‌کنه خیلی شاخه منم همیشه کلیپ و این چیزا می‌فرسته فقط سین میزنم لایک میکنم مثل خودش ، ولی گفتم ببینم پیامم ایرادی نداشته

به شوهرت بگو خواهرت عاقلی کرد و اسم تورو اورد که طرف بترسه 

اونم معلومه ازش حساب برده و دیگه مزاحم نمیشه ولی اگه تو پیگیرش بشی میفته سر لج یکاری میکنه یوقت ی بلای جبران ناپذیر سر خواهرت میاد 

نازنین خانم هستم :)))

میگم که کار اشتباهی کردم به خواهرش پیام دادم؟ سین زده هیچی نگفته

نه کار خوبی کردی گفتی بهش

خودش جلوی داداششو بگیره

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️                     💕صلوات برای امام زمانم💕 🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین🌿               همسرخواهر مینا ماشین سنگین داشت 😁هرجورمیتونی‌بمون‌یارقدیمی💫