2777
2789

میخام واسه مامانم خدمتکار بگیرم ولی مامانم قبول نمیکنه میگه چی باید بهش بگیم و اینا

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

همه کارامو خدمتکار انجام میده 🙂‍↕️😌👺

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

مادر من داره ، کارای خونه رو انجام میده براش ، اشپزی و تمیزکاری اینا ، خودش جوونه پیر نیست میتونه انجام بده ولی شاغله 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما از خودش بپرسید تا چه حد کار رو میتونه انجام بده. بعضیاشون رو میاری خونه تازه میگن من فلان کار رو نمیکنم. قبلش بپرسین ازش. 

بهش خدمتکار نمیگن چون بار منفی داره. میگن کمکی. 

جارو و گرد گیری هفتگی و تمیزکاری عمقی فصلی

جدا کردن و ریختن لباس ها توی ماشین لباسشویی و در آوردن و اتو کردن

مرتب کردن کابینت ها و کمدها

یکسری خریدها

کمک در آماده کردن غذا و پذیرایی وقتی که مهمان دارم و البته جمع و جور کردن ریخت و پاش های بعد از مهمانی

ایشون در حالت عادی دو روز در هفته میان کمک و آشپزی هم با خودمون هست