2777
2789
عنوان

مشاور کنکور اقا باشه یا خانم

102 بازدید | 20 پست

از اقا خجالت میکشم اصلا با آقایون راحت نیستم حتی تا حالا با آقایی ارتباط نگرفتم اونم بلندمدت ولی عموم مشاور معرفی کرد که قبولی هم داشته اما اقاست نمی‌دونم بگیرم یا نه🥹

دنبال سوابقشون بگرد

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم)) ولی اگه خوب باشه آقا هم مشکلی نیست چون برنامه درسی میده و هرشب برنامه روزانه می‌فرستی یعنی اتفاق خاصی قرار نیست بیوفته مثلا من کلی مشاور مرد میشناسم الان خیلی معروف هستند خوب این خیالم راحته می‌دونم مشکلی پیش نمیاد ولی همین جوری نه شانسی 

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

کاش منم مث تو بودم اینقد رو در بایست با اقا ها

هزارتا مشاور عوض کردم اول مشاوره ام اینقد باهاشون راحت میشدم میگفتم رل دارم🤦🏻‍♀️😂الان ۵.۶ سال گذشته خجالت میکشم😑💔

یعنی چی چون عموم خودشم دبیره اینو معرفی کرد یعنی میشناسش

یعنی چقد دانش آموزایی که پیشش مشاوره گرفتن موفق بودن 

وقتی عموت گفته معتبره حتما 

ولی باز به خودت بستگی داره می رو انتخاب کنی 

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
کاش منم مث تو بودم اینقد رو در بایست با اقا هاهزارتا مشاور عوض کردم اول مشاوره ام اینقد باهاشون راحت ...

😂😂😂😂😂😂😂😂یا خدا در این حد 

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

😂😂😂😂😂😂😂😂یا خدا در این حد

اره😑😂 بچه بودم فک میکردم دیگ مشاوره باید همه چیو بدونه🤣در ضمن اول مشاورشون میگفتن کات کن ب‌جایی نمیرسید در صورتی ک نکردمو الان چندین ساله باهمیم داریم ازدواج میکنیم 

اها اینو نمی‌دونم متاسفانه

تحقیق کن ، مشاور مرد داشتن اونقد سخت نیست، هرچند آدم با زن ها واقعا راحت تری

اره😑😂 بچه بودم فک میکردم دیگ مشاوره باید همه چیو بدونه🤣در ضمن اول مشاورشون میگفتن کات کن ب‌جایی ن ...

😂😂😂 واااای دهنت اره بابا مشاور که معلومه میگ کات کن جدی؟؟؟مبارکه پس🍰😍😍😘 اخییی))) به هوانگ این یوپ خیانت کردی یعنی 😂😂همون سیو جین چراا

😂😂😂 واااای دهنت اره بابا مشاور که معلومه میگ کات کن جدی؟؟؟مبارکه پس🍰😍😍😘 اخییی))) به هوانگ این ...

ممنون سلامت باشی عزیزم😂❤️

سوجون اوپامه😍😂

به به کیدرامر میبینم🥺😍