2777
2789
عنوان

شوهرم روز زن رو حتی تبریک هم نگفته

204 بازدید | 16 پست

هنوز تبریک نگفته از صبح پیش اومد چند بار باهم تماس داشتیم و جویای احوال بودیم بینشون 

میدونم چیزی نمیخره البته تا ساعت۲ محل کارشه و کلا بعد کارش جایی نمیره و خونه ست 

ولی اگه من بودم مرخصی میگرفتم یا از روزای قبل به فکر بودم

احتمالا بهترین حالت اینکه بگه بریم بیرون چیزی دوست داری برات بخرم که من از این حالت خوشم نمیاد و احتمالا نرم چون یه خرید مثل بقیه خریدهاست 

بااینکه اولین ساله مزدوج شدم و رو مناسبت ها خیلی تاکید دارم و میدونه برام اهمیت داره 

از چند روز پیش یادآوری داشتم مستقیم و غیرمستقیم که امروز روز زنه:)

یاد میگیری مردا رو خودت باید ببری برات بخرن 

این مرحله سوپرایز براشون قفله مگر اینکه باز یکی بفرستی بره بهش بگه بیا سوپرایز کنیم و ازین چیزا

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

منم خیلی حساس بودم رو همه مناسبتا تولدا رو همشون 

ی سال روز زن دعوای بدی کردیم از اون سال حتی دیگه کسی تو خونمون جرعت نداره گل بیاره کیک تولد بیاره یا تبریکی رد و بدل کنه از هرچی مناسبته حالم بهم میخوره 

میدونی اون سال فقط بهش گفتم نباید یه تبریک بهم بگی که اون اتفاقا برام افتاد😔سالها گذشته ها ولی هنوز ی زخم گندس 

زیاد حساس نباش زندگی و. کام خودت زهر نکن همین که میاد بیرون میبرتت چیزی که دوست داری برات میخره یعنی حواسش بهت هست

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید خودت ببری .به اندازه توانش بگی یخره .من هم به بابام گفتم واسه مامانم چیزی بخر گفت روز ملدر نه روز زن .مادر خودتونه بخرید .خخخخخ .خیلی هم با بچه اند

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

منم اولین روز زن عمرمه😂

همین یه ماه پیش خانوم شدم خپ😂

تبریک نگفته کادویی هم نخریده

با اینکه بشدت روی مناسبت ها حساسم و این آقا حتی ماهگردمون هم هر ماه گل می‌خرید ولی حرکتی نزده😂

ناراحت نیستم چون میدونم دستمون خالیه

خدایا من سپردم به خودت... میدونم ولم نمیکنی 🥰 متاهل و متعهد 💍

من تولد شوهرهم هست هر دوباید کادو  بدیم  اوت که این چیزا رو ب مسخره میگیره  بعد میگی چی میخوای برم بگیرم خوب  ولی مسخره است خودت بگی چی میخوام   عقلشون نمیرسه یک گل بگیرن اصلا ولش کن  مهم نیست 

من که از صبح چندبار اشکم دراومده آخه یه گل که میتونه بگیره همونم دریغ میکنه مگه در سال چندبار روز مادر و زن داریم

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
من که از صبح چندبار اشکم دراومده آخه یه گل که میتونه بگیره همونم دریغ میکنه مگه در سال چندبار روز ما ...

هه برا من دیشب مثل زهرمار اومده خونه با اینکه مشکلی باهم نداریم 

نپکلا برام مهم نیس اصلا خودمم یادم رفته بود از بس هیچی ازش ندیدم بعد رفتیم جایی به اونا تبریک میگه 

دیشب و امروز کارم گریه اس مگه من زن یا مادر نیستم که با دیدن من یادش نیافتاده روز زنه ولی یکی دیگه رو دید یادش افتاد

خیلی ناراحتم هیچوقت اونجور نبودم  

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐