2777
2789

بنظرتون رابطه چقدر روی علاقه دو طرف تاثیر داره ؟ 

بعد تاحالا نشده به این فکر کنید ک محبت طرفتون الکیه ؟ دوسش دارید ها ولی دیگه علاقه ای ندارید باهاش خیلی پیش برید میدونید منظورم چیه کسی می‌دونه دلیلش چیه ؟ اصلا طبیعیه همچین حسی ؟

(:A__•~•__M:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد عجیبمثلا چرا دیگه نمیخوای پیش بری باهاش

میشه رک حرف بزنم ؟ واقعایتش اصلا اینجوری نبودم خیلی خوب بودم ولی از ی جایی به بعد دیگه همش حس میکنم محبتش حرفاش کلا الکیه بعد همین باعث شد بدم میاد دیگه راحت نباشم نمی‌دونم چ جوری بگم واقعا اصلا به جایی رسیده چندشم میشه با اینکه دوسششش دارم واقعا دوسش دارم حتی دیگه بوس کردنم همراهمی نمیکنم نیمدونم چرا ....

آغاز این جدا سری ازهرطرفی که باشه نهایتش نهال عشقتون رو به هیزم تبدیل می‌کنه 

تا حالا تجربه داشتی که رابطه چطور بد پیش می‌ره یا نه اولین علامتش می‌تونه همین باشه   

تجدیدنظر در همه موارد مربوط لازمه 

گر می نخوری طعنه مزن مستان را    بنیاد مکن تو شیوه دستان را     توغره مشو که می مینخوری     صدلغمه خوری که می غلام است آن را           هرکسی ایراد میگیره، به خودت بگیر .

آغاز این جدا سری ازهرطرفی که باشه نهایتش نهال عشقتون رو به هیزم تبدیل می‌کنه تا حالا تجربه داشتی که ...

ولی من فکر میکردم رابطم اینجوری بهتر میشه ... اینکه دیگه قید همه چی و بزنم دور خودم گارد بکشم ولی مشکل اینجاست خودش فکر می‌کنه من دارم ناز میکنم با اینکه واقعا اینجوری نیست من حتی با فکرشم حالم بد میشه 

ببین خب تو قطعا یه رفتارایی دیدی ازش که همچین فکری کردی درست میگم؟؟؟

اره ولی اصلا نمی‌دونم اون رفتار چی بودهه کی باعث اینجوری شدنم شده بعد هرکاری ام میکنم مثلن بوسم نکنه بغلم نکنه فکر می‌کنه من دارم خودم و لوس میکنم نازمو بکشه با اینکههه واقعا اینجوری نی 

اره ولی اصلا نمی‌دونم اون رفتار چی بودهه کی باعث اینجوری شدنم شده بعد هرکاری ام میکنم مثلن بوسم نکنه ...

میدونی مشکل ادما چیه؟ 

اینه که حرف نمیزنن!! 

واقعا جدی بگیر این مسئله رو

یه بار رک عین همین حرفا رو به خودش بزن

ببین واکنشش چیه

بیتفاوته؟!.... ناراحت شده از اینکه نسبت به احساساتش بیتفاوتی یا چی؟؟؟؟ 

بعدش تصمیم بگیر که ادامه بدی یا نه