2777
2789
عنوان

من جواب این مادرشوهرو چی بدم اخه

190 بازدید | 20 پست

نشسته داره از وجناتِ پسرش (همسرم)میگه... داره تعریف میکنه میگه وقتایی ک قبلا دختر نامحرم میومد خونمون پسرم طفلک خجالت میکشید میرفت تو اتاق یا خیلی حرف نمیزد سرشو مینداخت پایین😂حالا بگم همین شازده پسرش دوران دوستی میومد پیشم چیکار میکرد؟😂شوهرم خودش داره از خنده میترکه جلو خودشو گرفته منم نوک زبونمهههه دلم میخاد بهش بگممم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم شوهرم همینه 

قبلااصلاکارنمیکرد الان بعدازدواج چون هر۲شاغلیم کارمیکنیم خیلی کمک میکنه همه بهش تیکه میندازن

یاهردقه هوای منوداره میگن قبلامغروربوده اصلافقط خودش مهم بوده الان چقدرلوس شده😂😂😂😂

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

بگو زیر لفظی بعد هی پارازیت بده بگو گوشیشم چک میکردین🤣🤣

ای خداااا کاش دهنمو باز کنم فقط یه چشمه از کاراشو بگمممم همینطور داره از کمالاته پسرش تعریف میکنه جفتمون ولمون کنن میخایم پخشه زمین شیم از خنده🤣🤣