13۸۲ مدیر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 5204 عنوان ناهار چی دارید⁉️😻☺️ | مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 76 پست من ماکارونی درست کردم عاشقشممممممممم😍🍜 دیروز | 12:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
13۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 5204 من تا یکماه امتحان دارم و مادرشوهرم گفته شام و ناهارتون با من فقط تو درس بخون😁😂 چ مادرشوهر خوبی داری قدرشو بدون مال من فقد میگه آماده کنید بخورم خاک تو سرش
ملورینممم عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 1412 اخی چ خوب نوش جونت عزیزم ممنون گلم همچنین 😘 وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋 شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی
ملورینممم عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 1412 چ مادرشوهر خوبی داری قدرشو بدون مال من فقد میگه آماده کنید بخورم خاک تو سرش ،😂😂😂 وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋 شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی
برم_هگزین عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 35 بابا ....با ابگوشت آشتی کنید گناه داره نه اصلاااااا باهاش قهر قهرم
a_girl_in_the_dark عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 993 اووووووو😂😂😂خوش بحالت 😍بله فقط درس از این به بعد بگو با این حرفت انگیزه ام برای درس خوندن صد براب ... حالا خداکنه بعدش تو آزمونی چیزی قبول شم ناهارمونم با ایشون باشه😍😂انصافا خانوم خیلی خوبیه... منم سعی میکنم خوب باشم خدایا من سپردم به خودت... میدونم ولم نمیکنی 🥰 متاهل و متعهد 💍
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 32704 وای وای عاشقشم اصن چطور میشه دوستش نداشته باشن عاشقشم ولی با سوپ ازدواج میکنم😅 صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 32704 نه اصلاااااا باهاش قهر قهرم ای بابا حالا شما کوتاه بیا بخشش از بزرگانه😅😅😅 صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
a_girl_in_the_dark عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 993 چ مادرشوهر خوبی داری قدرشو بدون مال من فقد میگه آماده کنید بخورم خاک تو سرش اره خدا خیرش بده واقعاطفلی بخاطر من شمال نرفت که تنها نمونم روزاامروز صبح با شرمندگی نون آورد برام میگه صبحونه بخور خدایا من سپردم به خودت... میدونم ولم نمیکنی 🥰 متاهل و متعهد 💍
ملورینممم عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 1412 حالا خداکنه بعدش تو آزمونی چیزی قبول شم ناهارمونم با ایشون باشه😍😂انصافا خانوم خیلی خوبیه... منم سع ... 😂😂😂به به ناهار و شام 😍😂😂انشالله که قبول میشی 🥰🥰🫶 دیگ از شام و ناهار هم راحت میشی 😁😅خدارشکر پس رابطه تون خوبه 😁 وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋 شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی
برم_هگزین عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 35 ای بابا حالا شما کوتاه بیا بخشش از بزرگانه😅😅😅 نمیشه دیگه خیلی بد اخلاقه😉
a_girl_in_the_dark عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 993 😂😂😂به به ناهار و شام 😍😂😂انشالله که قبول میشی 🥰🥰🫶 دیگ از شام و ناهار هم راحت میشی 😁😅خدارش ... آشپزی خیلی سختههههه😂 خدایا من سپردم به خودت... میدونم ولم نمیکنی 🥰 متاهل و متعهد 💍
ملورینممم عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 1412 عاشقشم ولی با سوپ ازدواج میکنم😅 سوپ ؟؟؟ وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋 شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی
a_girl_in_the_dark عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 993 😂😂😂به به ناهار و شام 😍😂😂انشالله که قبول میشی 🥰🥰🫶 دیگ از شام و ناهار هم راحت میشی 😁😅خدارش ... خدا از دهنتون بشنوه🥺🫀اره رابطمون خوبه الحمدالله خدایا من سپردم به خودت... میدونم ولم نمیکنی 🥰 متاهل و متعهد 💍
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 32704 نمیشه دیگه خیلی بد اخلاقه😉 😅😘😘😘 صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
ملورینممم عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 1412 آشپزی خیلی سختههههه😂 اره واقعا فقط خوردن خوبه 😂😂😂 وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋 شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی