2777
2789
عنوان

پای نوزاد چهارماهم شکسته تو رو خدا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 37 پست

ممنون از همه چند دقیقه دادم دست باباش گلاب به روتون برم دستشویی یه دفعه دیدم باباش داد زد ننیدونید چطور خودمو رسوندم دکتر نمیبرد میگفت تو بغلم بود خودم خوردم زمین شلوار بچه رو اومدم دربیارم ببینم جایش زخم یا کوفته نشده بد جور زد زیر گریه بردیم بیمارستان عکس گرفتم گفتن شکسته  

خدا به داد برسه.قلبم دردگرفت.دیشب دخترمو دادم دست باباش اونم ۵ ماهشه دیدم بچه کبود شده از گریه باباش خوب نگرفته بودتش با صورت بچه خورده بوده زمین البته نشسته بودن خداروشکر

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بغلش کن آروم و به پهلو برش گردون یه ملحفه نرم تا کن بزار بین دو پا و به پهلو برش گردون

وقتی بی قرار بود قطره استامینوفن بهش بده 

واسش آهنگ آروم بزار و شیر بده و شیبدار بگیرش 

دستت رو بزار جای پوشکشو زیر باسنش عمودی بگیرش بالش بزار زیر پاش که وزن گچ اذیتش نکنه

سخته ولی تحمل کن 

گچ هم درسته چون بچه کوچیکه خیلی با دقت این کارو میکنن خیالت راحت باز هر موردی هست با دکترش در میون بزار

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
یا خدااا طفلی چه دردی میکشهحالا اگه ما بودیم طلاقمون میدادندیگه دست باباش نده 🤨

آره والا حالا به من میگفت اینطوری لباس نپوشون حواست به دستش باشه و خیلی چیزای دیگه ده دقیقه نتونست بچه نگه داره ولی خودمونیم اتفاقه ممکنه برای هرکسی پیش بیاد ولی امیدوارم برای کسی پیش نیاد

بغلش کن آروم و به پهلو برش گردون یه ملحفه نرم تا کن بزار بین دو پا و به پهلو برش گردونوقتی بی قرار ب ...

ممنون استامینوفن میدم اما بیدا. که هست پاشو تکون میده درد میگیره برنامه کودکم گذاشتم ببینه اما بازم تا خیلی گرسنه نشه شیر نمیخوره اونم یکی دو دقیقه از دیشب بچه ام آب شده میفهمم لپش کشیده شده میترسم درست گچ نگرفتت باشن زیاد تکونش نمیدم از بد جایی شکسته میترسم صفحه رشدش باشه رو رشدش اثر بذاره

خدا به داد برسه.قلبم دردگرفت.دیشب دخترمو دادم دست باباش اونم ۵ ماهشه دیدم بچه کبود شده از گریه باباش ...

الهی بگردم طفلی دختر منم هفت هشت ماهش بود باباش بردتشبیرون هرچی کفتم گوش نکرد وقتی تحویلم داد دماغ و پیشونی و چونه بچه زخمی و خونی بود گذاشته بود تو ماشین بچه نمتونست درس سفت بشینه خودش اومده بود پایین در شاگرد رو باز کرده بود بچه با صورت اومده بود رو آسفالت خیابون خدا خیلی بهمون رحم کرد بلایی سرش نیومد 

ممنون خیلی میترسم دعا کنید زود درست خوب بشه

عزیزم نگران نباش نوزاد خیلی سریع خوب میشه مثل بزرگسال نیست هر جوریه بهش شیر بده کلسیم به بدنش برسه زود جوش بخوره.سرگرمش کن با بازی شیرش بده.

خب مگه متخصص اورتوپد ندیدش؟ کجا گچ گرفتن؟

بردیم کودکستان گفتن ما اینجا انجام نمیدیم بردیم بهشتی عکس گرفتن دکتر اتاق عمل بود عکس رو فرستادن دکتر تو کامپیوتر دید گفت گچ بگیرن میترسم پرستاره درست نگرفته باشه حس میکنم تم کجه هم کم از زانو خم میشه