2777
2789

همه خیلی با مادرشوهراشون مشکل دارن حتی اگه خوب هم باشن یه حس بدی بین عروس و مادر شوهر هست

یا عروس و خواهر شوهر

کسایی اینارو میگن که خودشون خواهرشوهر هستن یا روزی قراره حتی مادرشوهر بشن و شاید خطاهایی از خودشون هم سر بزنه

درسته یه سری از مادر یا خواهرشوهرا واقعا فهم ندارن اما یه سری از عروس ها هم هستن که لیاقت ندارن متاسفانه و من تاپیکم راجب همون دسته افرادی هست که بی دلیل و از روی چیزی که میشنون هر حرف کذبی رو قبول میکنن بدون فکر کردن.

این حواشی رو بیاین قبول نکنیم و آرامش رو بیشتر به زندگی منتقل کنیم چرا که اعضای خانواده رو نمیتونی مثل بقیه حذف کنی مثل پدر مادر خواهر برادر خواهر شوهر برادر شوهر مادر شوهر پدر شوهرررر و..و فقط مجبوری کنار بیای البته تا حدی!

نمیدونم چرا دلم خواست بنویسمش 

بله

همچنین اونایی که انتظار دارن شوهرشون بعد ازدواج مادر و خواهر و خانوادش رو فراموش کنه هم خیلی در اشتباه هستن هرچیزی به تعادلش خوبه

اینجا هرکس به رای خودش حرف میزنه و خیلی راحت نمیشه نظر داد اصلا راحت با حرف ها قرعه رو به نام خودشون میزنن

بله

میگن قربانی همیشه دنبال قربانی گرفتنه

داستان زنان ایرانی هم همینه

همه اینایی که بدی از مادر شوهر میبینن،در آینده ناخواسته مثل مادرشوهرشون میشن

همون‌طور که مادر شوهرش  این چنین بوده

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه آدما بدی هم دارن خوبی هم دارن درسته یک عده از مادرشوهرا اذیت میکنن ولی دیگ نمیشه گفت عروسا هیچ اذیتی ندارن😗🤪مامان من طفلی تو یک کوچه با عروسش انقد این بی ادب سالی یک بار هم نمیاد تعارف بزن بهشون در حالی ک هر هفته مادرش و خواهراش دورهمی دارن تو خونه این باز همینجور من ندیدم مامان گلایه کنه ما که حرف میزنیم میگه ولش کنین همین که با شوهرش زندگی خوب دارن برا من کافی😐

حق میگی من خیلی بدی کردم بهم ولی من بخشیدم چون گفتم خودم روزی مادر میشم و مشکلی باهاشون ندارم

درستش همین کاریه که شما میکنی ، میگم فامیل و آشنا و دوست نیستن بزاری کنار قطع رابطه کنی باید کنار بیای دیگه

بله

دقیقا واقعا عروسا اکثرشون بی وفاعن🤣

نه میدونی اینا سه تا خواهر یکیشون عروس دوستم هست اونم میگه انقد بی ادب و بی احترام  یک بار گفته بهش ما نه شوهرامون ادم حساب میکنیم نه خانوادشون😐

من خودم عروس یه خانواده هستم. در کل خانواده خوبی هستن. خیلی دوستشون دارم و خیلی دوستم دارن. ولی این به این معنا نیست که هرگز بابت چیزی ناراحت نشدم ولی خب هیچ وقت بابتش جنجال و ناراحتی درست نکردم. قطعا منم ناخواسته ناراحتشون کردم و اونام به رو نیاوردن چون هیچکس بی عیب نیست. ترجیح دادیم تو یه  چرخه مسالمت امیز ‌پیش بریم و خوبیای همو بزرگ کنیم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
نه میدونی اینا سه تا خواهر یکیشون عروس دوستم هست اونم میگه انقد بی ادب و بی احترام یک بار گفته بهش ...

زارتشتاران اره میبینم..نگو نگو نگو نمیخوام اون جمله‌ی زشت رو بگم عیبه😍😍😍😍🤌🏻🤌🏻

بله