2777
2789
عنوان

دارم ازدست نی نی یارهامنفجرمیشم ببیاین ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 83 پست
یعنی هرتاپیکی تاپیکی با قانون سایتو 😳😐

هر تاپیکی که دوست ندارند یا باب میلشون نیست 

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی نی نی یار جان روزتم مبارک

ممنونم عزیزم روز شما هم مبارک

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

مممنون میشم برگردونید تاپیکوولله داریم طبق قوانین سایت انجام میدیم واحترام میزاریم به قانون سایتشما ...

تاپیکتون فعال شد 

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

دست گلت درد نکنه خواهرانشالله بدون دلیل بازتعطیل نشه ممنونم عزیزم

سلام

شما که گوشی تون سامسونگ هست با مرورگر خود گوشی تون بیایین تا تبلیغ هم نداشته باشین.

1️⃣

2️⃣

3️⃣

💙💚💙💚💙💚💙💚💙💚💙💚💙💚💙💚💙💚💙💚

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلامشما که گوشی تون سامسونگ هست با مرورگر خود گوشی تون بیایین تا تبلیغ هم نداشته باشین.1️⃣2️⃣3️⃣💙💚 ...

سلام ساراجون خدایش خیلیییییی مهربون وبامنطق هستی  فدات بشم😍💋💋💋

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
سلامشما که گوشی تون سامسونگ هست با مرورگر خود گوشی تون بیایین تا تبلیغ هم نداشته باشین.1️⃣2️⃣3️⃣💙💚 ...

ساراجان این گوگل اصلی روندارم توگوشیم

سلام ساراجون خدایش خیلیییییی مهربون وبامنطق هستی فدات بشم😍💋💋💋

خواهش می کنم.

💚💚💚

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

فقط اینو دارم

فقط اینو دارم

چرا هست فقط تو کوچه پس کوچه های گوشیته🤣

بگرد تو پوشه ها ببین هست

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
العان میرم کاوش میکنم😂

تو پوشه به انگلیسی سامسونگ یا گوگل 

برو کارگاه پوآرو اکتشاف کن بعد بگو

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

چقدر جوش میزنی عزیزم

رها کن اون تاپیک رو 

دیدم از دیروز پیگیر بودی 

مهم نیست دیگه روان خودتو بهم نریز...متاسفانه💔

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ: