2777
2789
عنوان

پسرشناس ها و باهوش ها بیان

156 بازدید | 29 پست

بهم بی محلی میکنه ولی وقتی حواسم نیست نگاهم میکنه 

جدیدا زیاد نگاهم میکنه و رو به من میشینه

باهام صحبت میکنه

ولی از طرفی تا همین یک هفته پیش مثل یه روح باهام رفتار میکرد انگار اصلا وجود ندارم نگاهشم میکردم نگاهم نمیکرد محلم نمیداد الانم یه حرفایی میزنه که میگم کسی تو زندگیشه لابدو یکی رو دوست داره و یه جوری رفتار میکنه که میگم منو دوست داره

حسودی نامحسوس هم کرده جدیدا به یه پسر دیگه ولی یه جوری رفتار میکنه انگار تو رابطست😐

واقعا گیج شدم دیوونه دارم میشم انقدر که فکر کردم و تجزیه تحلیل کردم و به نتیجه نرسیدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داره رفتارات رو قشنگ عین ذربین میبینه ک آیا ب دلش میچسبی یا نه مواظب باش اتو زیاد جلوش ندی😊

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

عزیزم یعنی حس داره و تازه حساس شده روم یا از اول حساس بوده ولی الان دقت میکنه؟

ببین عزیزم من از نزدیک طرف رو ندیدم طبق حرفای خودتت من حس میکنم داره دنبال ی اتو میگرده ک تموم کنه ب همین خاطر هست ک میگی یدفعه مثلان مهربون شده اولش خشک بوده الان یهو شد خرس مهربون من این بلا ب سرم اومده ک دارم میگم حواست باشه

زنده باشی عزیزممیشه بگی کیس شما چیکار میکنه؟

من و اون کات کردیم چند ساله یعنی ولم کرد اولش بد بود یدفعه مهربون شد اصن ی چیز عجیب و غریب خودم شاخ درآورده بودم ک اینقدر مظلوم خب شد بعد ی اتفاقاتی برام افتاد ک پشتمو خالی کرد ولم کرد رفت 

نه اولشم خشک نبود کلا بی توجهی میکرد فقط وگرنه احترام خاصی میزاره مثلا

خب شاید تو بخش محبت کردی اونم ب خودش اومده رفتارش رو درست کرده نمیشه همش اسمش رو گذاشت مثلان اینک دوستت ندارع یا داره بهت خیانت میکنه ولی عزیزم مردا خیلی مرموز هستند و زنها با محبت سریع گول می‌خورند