2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روحشون شاد.منم مادرمو خیلی دوس داشتم.😔

جاشون بهشت باشه عزیزم. 

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
مممنونم عزیزم مادرم رو دریک سالگی و پدرم رو ۹ سالم بود از دست دادم

چقدر سخت 

همسر من یه همکار داشت که یه پسرهم داشت خانمش رو چند سال قبل تو تصادف رانندگی از دست داده بود یادم میگفت پنجشنبه ها پسرش میاره سرکار باهاش درس کار کنه اینا بعد متاسفانه خودش هم تو کرونا از دنیا رفت 

همیشه یه جا ذهن من پیش اون بچه است که الان چطور بزرگ میشه 

خیلی سخت؟؟؟؟

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
چقدر سخت همسر من یه همکار داشت که یه پسرهم داشت خانمش رو چند سال قبل تو تصادف رانندگی از دست داده بو ...

خیلی سخت تر از سخت 

این بچه ها با یه کمبود و خلا عاطفی خیلی بزرگی بزرگ میشن و تا اخر عمر این خلا همراهشونه

خدایا شکرت🙏💙💜
خیلی سخت تر از سخت این بچه ها با یه کمبود و خلا عاطفی خیلی بزرگی بزرگ میشن و تا اخر عمر این خلا همرا ...

الهی عزیزم 

همکلاسی دخترم (هشت سالشون) تازه پدرش از دست 

عاشششق این بچه بود رو چشم نگه میداشتش 

کنار دخترش نشسته بود درس کار میکرد سکته کرد از دنیا رفته جلو چشم بچه 

وای چرابعضی چیزها انقدر دردناک

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی