2777
2789
عنوان

پسرم خیلی می‌ترسه جدیدا

203 بازدید | 21 پست

چهار و نیم سالشه

مثلاً تو اتاق تنها نمی مونه

از تاریکی می‌ترسه 

اینا طبیعیه توی این سن؟؟

خیلی هم وابسته است بهم

نگران مدرسه شم از الان 

یه دوره اضطراب کودکان شرکت کردم تا حدودی بهتر شده ولی کامل نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چون درک پیدا کرده نسبت به ماورا و این چیزا طبیعیه فیلم‌ترسناکو اینا‌نزارید ببینه و اینکه همش دور ...

اتفاقا انقد مامانی شده ک نگو هرجا می‌ره باید من کنارش باشم 

مثلاً یه وقت میرم بیرون میام میگه مامان چرا رفتی گم شدی

میگم مامان من گم نشدم همیشه کنارتم

یعنی اینا همه مال اضطراب جداییه درسته؟؟

همش ماله اضطرابه نگران نبودن شماست فکر میکنه تنهایی از پس خودش بر نمیاد و این خیلی به اعتماد بنفسش آسیب میزنه

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
همش ماله اضطرابه نگران نبودن شماست فکر میکنه تنهایی از پس خودش بر نمیاد و این خیلی به اعتماد بنفسش آ ...

آره اعتماد به نفسش ک پایینه 

چیکار باید بکنم با مهد رفتن بهتر میشه؟؟

آره اعتماد به نفسش ک پایینه چیکار باید بکنم با مهد رفتن بهتر میشه؟؟

مهد که عالیه اما قبلش آمادگی روحی باید بهش بدین مثلا توی اتاق داره بازی میکنه برین ظرف بشورین از دور هم هر چند دقیقه حرف بزنین بعد چند روز که این مورد عادی شد به بهونه یه خرید کوچولو برید پنج دقیقه تا یه ربع بعدم با یک خوراکی که دوست داره برگردین یک ربع بیشتر نشه روزای اول بعد به مرور یک ربع مثلا بشه نیم ساعت تا ببینه شما میری اما برمیگردی.واسه مهد هم همین پروسه روز اول داخل کلاس چند روز بعد بیرون کلاس بعد داخل حیاط بعدم یک ساعت نباشین کم کم عادت می‌کنه کامل وامیسته

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
اتفاقا انقد مامانی شده ک نگو هرجا می‌ره باید من کنارش باشم مثلاً یه وقت میرم بیرون میام میگه مامان چ ...

خب همونه خودت مامانیش کردی پس😂😂فقط یراه داره اونم اینه که بزاریش بین همسالاش حالا تو باشگاه یا یجا که بچه ها باشن هرچقدرم گریه زاری کرد نزار پیشت بمونه بزار به اون حس وابستگی غلبه کنه اگه اینکارو نکنی بشدت توی ایندش اسیب میبینه و نمیتونه مستقل شه اینو جدی میگم بهت بعد گاهی اوغات اگه میبینی بچه های دیگه بهش زور میگن یا اذیتش میکنن پشتشو نگیر بزار بفهمه که باید از حقش دفاع کنه اینایی که میگم‌واسه بچه‌پسره ولی طرز تربیت شما برای دختر عالیه 

این روش حساسیت زدایی منظم هست به مرور و قدم به قدم عادتش بدین اما ریشه اضطرابش رو هم توجه کنین آیا نگران سلامتی شماست آیا با پدرش بحث کردین گفتین میرم از زندگی آیا اتفاقی واسه فردی در اطرافیان افتاده یا نه از اول این بچه شدید توجه دیده و وابسته بوده؟

این روش حساسیت زدایی منظم هست به مرور و قدم به قدم عادتش بدین اما ریشه اضطرابش رو هم توجه کنین آیا ن ...

نه جر و بحث خانوادگی ک اصلا یه بار دوسالش بود گزاشتمش تنهایی خونه خاله م ک نگهش داره اونجا گربه اومده بود تو حیاطشون و اومده بود توی سالن خونه شون اومده بودند بیرونش کنند گربه دیوده بود اینطرف و آنطرف و خاله من جیغ و داد ک خیلی بچم ترسیده بود از اون روز این بچه شبا ترس داشت ..توجه زیاد هم بله خیلی بهش محبت داریم