2777
2789
عنوان

اصلا حالم خوب نیست همش میگم کاش شوهرم دیگه برنگرده بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 84 پست

چقد دلم گرفت برات اسی جان

خدا به شوهرت عقل بده

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خداروشکر مجردم

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

آرزو منم فقط مرگ شوهرمه

من شرایط طلاق ندارم مطمعنم بچمو میگیره کاش بمیره حداقل راحت بتونم زندگیمو بکنم حالم ازش بهم میخوره خوابشو خروپفشو رخت چرکاش واسه منه تیپش زدنش و گردش با دوستاش. الهی بره زیر ترلی خبر مرگشو تا عصر واسم بیارن

خیلی دلم گرفته عین ابری بهاری دارم اشک میریزم بی لیاقت

غصه نخور عزیزم اون لیاقت اینکارارو نداره 

اینا چه بکنی براشون چه نکنی جفتش یکیه پس نکن ک دیکه دلت نسوزه حداقل

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

منم شوهرم همش براش جشن میگیریم اما اون هیچ الان روز زنه نه تبریکی نه چیزی هیچ تازه اگرم ناذاحت بشم باز اون قهر میکنه،، اما نوب بلده تو گروه خانوادگیشون تبریک یلدا وروز زن واینا بگه،، خیلی حسرت رو دلم

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀

حال منم تعریفی نداره گیر یه شوهر عصبی بددهن افتادم آبرو برام نذاشته دلمم باهاش صاف نمیشه هرررررررچی ازدهنش در میاد میگه بعدم معذرت خواهی ولی من حسی بهش ندارم تایپیک تورو دیدم دوباره یاد خودم واین حس بدافتادم ای خدا چقدر زن هایی مثل مابدبخت اند آخه 💔💔💔

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

عزیز دلم تاپیک های منو بخون، دیگه بهش محل نذار مثل سگ میفته دنبالت شوهر من انقد بد بببببببببببببببببببود من هی دنبالش بودم اما دیگه خودمو از یه جا به بعد ازش دریغ کردم الان چنان پیگر و دنبال منه

غصه نخور عزیزم اون لیاقت اینکارارو نداره اینا چه بکنی براشون چه نکنی جفتش یکیه پس نکن ک دیکه دلت نسو ...

از این ناراحتم بجای اینکه خودش ببره روز مادر بود کادو بگیره تبریک بگه خودش از ۴ رفته ۱۱ برگشته ما ۸ رفتیم ۹ برگشتیم ب من میگه توکه بلدی بری  

بخدا بگو پوفیوز واسه تو همه اینکارارو کرده اینا یکیو میخان سگ محلشون کنه تحویل ک میگیرن سرشون گیج می ...

اره بخدابگوچراوقتی کارای دیگه دوسداریدکنیدزن میگیریداخه 

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

از این ناراحتم بجای اینکه خودش ببره روز مادر بود کادو بگیره تبریک بگه خودش از ۴ رفته ۱۱ برگشته ما ۸ ...

بگو اره نیازیم بتو نیست بابا سرت گیج نره یابو

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷