2777
2789
عنوان

نامزدم میگه دیگه بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 95 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۹ سالمه یه چند ماه دیگه میشم ۲۰ سال

واااااااااای یعنی 18 سالگی نامزد کردی اون چند سالشه ؟ بابا خانواده هایش ما با ه طرز فکری شماهارو میبرن سمت ازدواج؟ پسر زیر سال فقط دنبال تجربه اس . آخه یعنی چی 1 سال صیغه؟ ای خدا تموم شده بدون این رابطه رو چقدر بی فکری کردی چقدر بزرگتراتون ناآگاهن خدایا

قصد توهین ندارم ولی ممکنه نامزدت از نظر روانی یه سری مسائل جزیی داشته باشه خب این نوسانات تو احساسات ...

گفت نمیخوام دیگه برگردم ایران میخوام برم خارج اولش گفت ۶ ماه میرم بعدش گفت سه سال میرم بعدش گفت ۶ ماه میرم بعدش میام ایران باهم ازدواج میکنیم باهم میریم بعدش گفت میخوام کلا برم اونجا میگه برم اونجا دلم برات تنگ میشه بدون تو چیکار کنم درگیر این خارج رفتنش شده نمیدونه چیکار کنه 

گفت نمیخوام دیگه برگردم ایران میخوام برم خارج اولش گفت ۶ ماه میرم بعدش گفت سه سال میرم بعدش گفت ۶ ما ...

عزیزم باید برید پیش روانشناس حاذق موقعیت تون بررسی کنه نباید ک اجازه بدین تو این سردرگمی بمونید که 

یک روانشناس پیدا کن دست پسر رو بگیر ببرش

نمیدونم پس دوست داشتن من چی. یعنی یک سالی که باهم بودیم چی رابطه ای که من داشتم چی احساساتم چی هیچی ...

طرف با 2 تا بچه بعد 10 15 سال جدا میشه . بچگی کردی وای چقدر دارم حرص میخورم

خوب شما نمیرید باهاشون ؟ گفتیدحرفای مشاورشو قبول ندارین اما چرا ؟

اره گفتم من قبول ندارم حرف مشاورتو اونم‌گفت منم قبول ندارم هرچی اون میگه برای خودش میگه نه نمیتونم برم اونجا خیلی هزینه ها بالاس خودشم میخواد بره ببینه میتونه زندگی کنه یانه

ریشه مشکل ایشون ربطی به سن نداره بحث مهاجرت به خارج اومده وسط طرف سنش هم بالا بود دچار تردید توی راب ...

آخه خانواده چطوری قبلو کردن 1 سال صیغه؟ نمیدونن بالاخره یه مساله ای پیش میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟ وای خدای من

والا که افاخار نیست والا که اشتباهه بیا اینم نتیجش

کی گفت افتخاره اصلا ربطی نداره هرکی که موقعیت ازدواج داره میتونه ازدواج کنه ازدواج کردن که به سن نیستش یکی توی ۳۰ سالگی قصد ازدواج داره یکی توی ۱۸ سالگی

آخه خانواده چطوری قبلو کردن 1 سال صیغه؟ نمیدونن بالاخره یه مساله ای پیش میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟ وای خدای من

اونو بله خانوادش نباید قبول میکردن 

خودش هم نباید انقدر کامل رابطه برقرار میکرد

چاره اش مراجعه به روانشناسه