2777
2789
عنوان

نامزدم میگه دیگه بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 95 پست
نه مشکل اینجا نیست میدونه تاحالا با کسی نبودم من حتی لب گرفتنم بلد نبودم خودش بهم یاد داد میدونه با ...

خب دیگه عزیزدلم ما دخترا زیادی ساده و پاک هستیم و پسرا خیلی اشغال و کثیفن اینچیزا براشون مهم نیس فقط میخواسته امتحانت کنه ببینه اهلش هستی یا نه چون برا خودم اتفاق افتاده میگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اشتباهت فقط اون رابطه کامل بود بعدم ببین اون ملا میتونه کاری کنه اون طلسم و باز کنه؟

گفت بیا برات باطلش میکنم مشکل اینه باید با نمزدم برم غسل بده بعد یه چیزیو زیر پاش دود کمه به خودشم‌گفتم برات دعا گرفتن فلان مشکل اینجاست بهش گفتن خانواده من براش دعا گرفته که پیش من بمونه یعنی من با دعا نگهش داشتم😓😭

گفت بیا برات باطلش میکنم مشکل اینه باید با نمزدم برم غسل بده بعد یه چیزیو زیر پاش دود کمه به خودشم‌گ ...

نه بابا نری ها چرت پرته

رابطه داشتی باهاش دیگ هیجانی برای بدست اوردنت نداره 

🥲چون واقعا قرار بود باهم ازدواج کنیم

اشتباه محض کردی 

الآنم برو پیش همون ملا که گفتی بسته بختش رو‌دعا بگیر وا بشه بختش 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

تقصیر خودت بود میگن تو دوران عقد هم نباید رابطه کامل داشته باشید چه برسه به صیغههر چه سریع تر موضوعو ...

خب من دوسش دارم میدونم مودیه به من نیاز داره اگه ولش کنم خیلی تنها میشه میدونم نیازم داره میدونم من نباشم داغون میشه ولی نمیدونم چرا با من اینجوری رفتار میکنه 

خب من دوسش دارم میدونم مودیه به من نیاز داره اگه ولش کنم خیلی تنها میشه میدونم نیازم داره میدونم من ...

چون خودشو اماده کرده بدون شما هم زندگی کنه ادمی ک به طرف نیاز داشته باشه روی شوخی هم چنین حرفیو نمیزنه این از خودش مطمین شده که این حرفا رو میزنه 

شوهر منم همینطوری بود یهو میگفت نمیخوامت بعد میگفتم خب برو دیگه همه چی تموم خودش دست از سرم برنمیداش ...

خوشبحالت حتی دیشبی طلاهامو گذاشتم خونشون اومدم برم خونمون مادر نامزدم و خواهر نامزدم طلع شدن زنگ زدن گفتن بیا چی شده چرا طلاهاتو گذاشتی بعدش نامزدمو دعوا کردن اونم گفت میخوایم از هم جدا بشیم به شوخی داشت میخندید مادر نامزدمم زد تو دهنش گفت دهنتو ببند دیگه نبینم همچین حرفی بزنی فاطمه دختر خوبیه بهتر از این دیگه نیست