2777
2789
عنوان

توروخدااینقدرداف نباشیدبزاریدماهم دیده شیم هم مذهبیاهم غیرمذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 67 پست

شاید شما خیلی چیزا ندیده باشی یا تجربه نکرده باشی میتونی در حد اطرافیانت امر ونهی کنی و دستور صریح بیان کنی ولی اینکه بیای به بقیه بگی قشنگ نیست 

لااقل من از اول تاپیکت تا الان ندیدم یکی موافقت صحبت کنه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

ایلان ماسک که خیلی! ‌کسی که حامی رژیم کودک کش باشه خیلی حق الناس گردنشه.همچنین مطالعاتی در خصوص سیست ...

عزیزم واقعا حوصله ی صحبت سیاسی رو ندارم ولی منظورم از این پیام با توجه به موضوع تاپیک کاملا مشخص بود منظورم این بود که ایا چون بهترین ماشین زیر پاشه و من زیر پام نیست حق الناس کرده؟ از نظر شما این منطقیه که پولدار و فقیر مثل هم لباس بپوشن و زندگی کنن؟خب اگه قرار بود اینجوری باشه که پولدار اصلاچرا پولدار شد؟وقتی حتی اگه بخواد یه لباس خوب تنش کنه و یا یه ماشین خوب زیر پاش بندازه حق الناس بهش بسته بشه ،پولدار شدنش چه فایده ای داره؟!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله متاسفانه وقتی علم و سواد تو جامعه کوبیده میشه همین میشه.چیزی که داره رواج پیدا میکنه ظاهربینی و ...

من منظورم همیشه ارزش هامون چیزای اشتباهی شده بجای پیشرفت به حاشیه رفتیم لااقل قبلاازلحاظ فرهنگی ارزش داشتیم الان همونم داره نابودمیشه تنهاراه حلش مردم ان اوناهستن که بایدباکمک هم درستش کنن

استارتر حرف درستی به روشی میگه که شاید خیلی ها قبول نکن...

بله جامعه به شدت مصرف گرا شده خصوصا خانمها ! یکی از دلایل مشکلات اقتصادی، رکود و حتی تورم همین مصرف گرایی هست... 

قرار نیست آدم هر چقدر در میاره توی مصرف افسارگسیخته عمل کنه!

در لایه های زیرین مد و فشن این خریدهایی که بدو بدو براساس مد و فشن آنجام میشه یا خدمات زیبایی و ... 

همه داره به اقتصاد خانواده و جوامع آسیب میزنه و در عوض پول واریز میشه تو جیب درصد کمی از افراد جهان.

بحث حاصل برده داری این کارخانه ها و شرکتهای برند !

بحث آلودگی های زیست محیطی 

بحث آسیب به محیط زیست جانوری 

همه در همین چیزی بود که استارتر گفت موضوع ریشه ای هست اما ما سطحی نگاه میکنیم 

اتفاقامن برافتوایی میدم دلیل دارم شما ازکجامیاری اینارومیگی

فتوایی که میدی کاملا بی منطق هست از قدیم اونیکه بامش بیش برفش بیشتر بود 

تو خیابون یک خانواده سوار موتور هستن یک خانواده با ماشین چند میلیاردی هستن خوب چیکار کنند به خاطر اینکه اون بچه حسرت نخوره ماشین بزارن پارکینگ با موتور برن ؟

هرچی رایجه که صراحتادرست نیست همینم که یه نفر منظورمنوفهمیده کافیه

من نگفتم چیزی رایج هست یا نیست میگم شما در دایره ارتباطات خودت میتونی بگی کی چیکار کنه کی چیکار نکنه ! البته اگه برای حرف و عقیدت ارزش قائل باشی در همون در حد دوستان و فامیل باید مطرح بشه نه به چهارتا غریبه گفته بشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

استارتر حرف درستی به روشی میگه که شاید خیلی ها قبول نکن...بله جامعه به شدت مصرف گرا شده خصوصا خانمها ...

دقیقا کشورماقبلاهم وضعش ازلحاظ اقتصادی همین بودولی مردم شادتربودن صمیمیت هابیشتربودالانم وضع خوب نیست ولی فقط مالی همه چی بهم ریخته انگارایران دیگه ایران نیست ایرانی ها به خصوصیات اخلاقی ومردم داری شون مشهوران ولی دیگه تقریباچیزی ازش نمونده ماهالااقل بچگی مون توی زمان این صمیمیت هاگذشت وای بحال بچه های ما

عزیزم واقعا حوصله ی صحبت سیاسی رو ندارم ولی منظورم از این پیام با توجه به موضوع تاپیک کاملا مشخص بود ...

مبدونم ولی شخصيتي ک نام بردید سیاسی هست و کامنتتون رو خود به خود سیاسی میکنه و در خصوص این شخص یه جورایی داره اغراق میشه و ابربشر ازش ساخته میشه...

و من در راستای شکستن این تفکر پاسخ دادم و منظورم خدایی نکرده بحث و جدل سیاسی با شخص شما نبود گفتم یکی کامنت شما رو خوند ریپلای منم بخونه...

اما در کامنت خودم در تاپیک اشاره کردم اتفاقا لایه های زیرین موضوع تاپیک دقیقا سیاسی و اقتصادی است و بهتره در خصوص یک موضوع ریشه هم بررسی بشه و نه فقط سطح اون. 

متاسفانه ظاهر گرایی بله زیاد شاه ولی شما نمیتونی به راحتی بگی حق الناسه فلانه طرف لباس هست پولشو داره خب می‌خره استفاده میکنه دزدی که‌نکرده ..اسراف باشه باید به خدا جواب بده نه به من و شما

دانشجوی پزشکی 🩺

من نگفتم چیزی رایج هست یا نیست میگم شما در دایره ارتباطات خودت میتونی بگی کی چیکار کنه کی چیکار نکنه ...

من چیزی گفتم که به تمام غریبه های اینجامربوط میشه شایدیکی شنید یادیدخواست تغییرکنه بحث جامعه نه فقط اطرافیان من اوناهم میگم چه بارفتارم چه باحرفم

مبدونم ولی شخصيتي ک نام بردید سیاسی هست و کامنتتون رو خود به خود سیاسی میکنه و در خصوص این شخص یه جو ...

شایداقتصادی باشه ولی سیاسی نه این در ارتباطه اقتصادفرهنگه چیزی که همیشه باعث رشدایران دردوران های قدیم بوده