2777
2789
عنوان

چرا باید تو سن بیستو دو سالگی بخوام به فکر یادگیری دروس تجربی بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 50 پست
منم 22 ام اما دیگه حال هیچیو ندارم سن ادم بالا میره ادم خسته و له میشه امسال اصلا نتونستم کنکور شرکت ...

آهان.

شما چون رشتتون این بوده واقعا از دروسش خسته شدین..

درکتون میکنم..

مثلا‌من چون انسانی بودم و اصلا ریاضی چیزی یادم نمیاد بدنبال یادگیری از پایه ام..

من اتفاقا این چندسال فقط استراحت کردم از رشته حقوق انقد بدم میاد که با نمونه سوال فقط پاس میشم..

از استراحت زیاد دیکه خسته شدم و الان دوس دارم واقعا بشینم فقط درس بخونم. 

از آدما به جز خونوادم خسته ام..

از اینکه همه دنبال کثافت کاری ان خسته ام..

از اینکه چندین سال عاشق یک نفر بودم که هیچ سودی واسم نداشت خسته شده بودم..

به نظرم هیچی درس خوندن نمیشه. 

خداروشکر که چنین تصمیمی گرفتم

امسال میتونی گلم واسه ۴۰۴سال بعدش میشه متولد مهر ۸۱ به بعد

امسال درگیر درس و لیسانسمم از یه رشته داغون وقتی نمیمونه 

من متولد خرداد 81 ام میشه به نظرت سال بعد شرکت کنم؟

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یازدهمم باید ترمیم کرد دوباره ؟ بعد همه ی درسای دوازدهم و زاید ترمیم کرد اونایی که 20 شدیمم دوباره ...

ببین اگه قبلاً وقتی یازدهم امتحان دادی که نهایی نبوده و پشت کنکور هستی باید براش ایجاد سابقه کنی امتحان بدی 

برای دوازدهم هم هر جور دوست داری میتونی ندی ولی معمولاً چون نمره مال سال های قبل بوده تراز کمتری میده

موفق باشی عزیزم البته دروس تجربی خیلی سخت تر از دروس راهنمایی قابل قیاس نیست

منظورم اینه که باید ریاضی پایه رو بخونم بعدش برم سراغ دروس تجربی ..

بله من یک ماه تجربی بودم بعد رفتم انسانی..

کاملا میدونم چی به چی هستش

امسال درگیر درس و لیسانسمم از یه رشته داغون وقتی نمیمونه من متولد خرداد 81 ام میشه به نظرت سال بعد ش ...

سال دیگه متاسفانه شرط سنین نمیرسه:(

مگر اینکه زیاد کنن 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
منم دارم از صفر شروع میکنم..ولی چون سنم بالاست و بهش علاقه دارم قشنگ متوجه میشم.ما سرمون کم بود واقع ...

منم به خاطر ریاضی رفتم هنرستان از اخرم بیشتر از تجربی پزشکی خرج و زحمت داشت برام

انشالله موفق بشیم

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

امسال درگیر درس و لیسانسمم از یه رشته داغون وقتی نمیمونه من متولد خرداد 81 ام میشه به نظرت سال بعد ش ...

عزیزم اگه فرهنگیان میخوای کنکور انسانی شرکت کن قبولی برای فرهنگیان از انسانی راحتتره چون ظرفیتش بیشتره

من اصلا دنبال شروع دوباره نیستم ولی دنبال کار گرفتنم چون از بی پولی خستم و به پول نیاز دارم همین وگر ...

آره منم الکی یکسال به پولو کار فکر کردم..

واقعا خرج خاصی ندارم درسال مصلا بخوام چند قلم چیز بگیرم یا چندتا لباس بگیرم ..

مامانمم سرکار میره خداروشکر هردو بهم پول تو جیبی میدن ..

هدفم الان فقط درسه واقعا..

امیدوارم در سن بالا بتونم سرکار برم..

شما ام اگه خانوادتون حمایتتون میکنن، درستونو بخونین البته اگه علاقه دارین..

اگه علاقه ندارین هرگز درس نخونین و واقعا بفکر کار باشین 

چون منم حوصله درسو نداشتم میفهممتون

منم به خاطر ریاضی رفتم هنرستان از اخرم بیشتر از تجربی پزشکی خرج و زحمت داشت برامانشالله موفق بشیم

الان دوس دارین ریاضی رو عین من؟🥹🥹

پس آدمای عین من زیادن من عجیب نیستم فقط🤭🤭

ایشالا هممون موفق بشیم قشنگم🥰🥰

الان دوس دارین ریاضی رو عین من؟🥹🥹پس آدمای عین من زیادن من عجیب نیستم فقط🤭🤭ایشالا هممون موفق بشیم ...

ریاضی دوست ندارم ولی به اون شدتی که ازش بدم میومد دیگه بدم نمیاد مثلا هرچی دوران مدرسه معلم توضیح میداد هعی میگفتم من ریاضی نمیفهممممم ولی الان یه کلیپ میبینم یاد میگیرم زیستم عالی بود😢

اره آدم سنش که میره بالا تازه میفهمه چیکار باید میکرد😁👌

‌‏ی ذوق کردیم کنسل شد، ذوق نکردیم کنسل شد ‏به یکی گفتیم کنسل شد؛ به هیچکس نگفتیم‏ کنسل شد، برنامه ریزی کردیم کنسل شد،‏برنامه ریزی نکردیم کنسل شد. واسه ما همیشه کنسل میشد..حالا که تا اینجا اومدی برای آرامش سلامتیم رسیدن به خواسته هام یک صلوات بفرست مهربون♥️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! ماشالا چقدرم توی نی نی سایت زیادن دنبال عقده گشایی میگردن 

ریاضی دوست ندارم ولی به اون شدتی که ازش بدم میومد دیگه بدم نمیاد مثلا هرچی دوران مدرسه معلم توضیح می ...

آفرین شما دقیقا عین منی🥹🥹🥹🥹

بنظرم به نوجوونا داره ظلم میشه اونا بخاطر اینکه همش دوس دارن چیزای جدیدو تجربه کنن یا گوشی نگاه کنن یا همش به ظاهر اهمیت میدن نمیتونن رو درس تمرکز کنن یا تصمیم درست بگیرن..

ای کاش دبیرستان تازه از سن بالا شروع میشد😅😅

الان این همه ویدئوی آموزشی هست واقعا کارمونم راحت شده..

کافیه توی برنامه شاد سرچ کنی جوری توضیح میده قشنگ متوجه میشی..

قدر خانوادتو بدون عزیزم 😍😍❤❤

میدونم🥹🥹

واقعا خیلی بی عقل بودم حوصله خونوادمو نداشتم ..

بندگان خدا انقد بهم خوبی میکنن هی قضاوتشون میکردم تایپیکای چرت مینوشتم ..

بنظرم خیلی آدمای خوبی ان 😭😭🥰