رکامادخت مدیر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 377 عنوان شوهر دندانپزشک | مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 97 پست شوهر دندانپزشک منو بدین برم با تشکرقدش بالای۱۷۵سنش ۲۱ـ۲۶امممزن دوست ورزشکارمهربوناینام باشه تشکر مرسی از عوامل نی نی سایت👀🤍 دیروز | 11:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 9115 خب منم میگم مهم اینه تحصیل کرده باشه حتی تو یه رشته دیگه . پزشک که سیکل و دیپلم ردی رو نمیگیره 😅 آره همیناون یکی کاربر گفتش خودتم دندوپزشکی؟ به اون منظورم بود فک کردم شمایید ریپ زدید 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
عروسک_اکلیلی عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 260 الهی عزیزم.مهم اینه درآمدداشته باشه وادم خوبی باشه 😃خداروشکر بله انسان شریف و زن دوستیه
رکامادخت مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 377 یکی هست ۲۱ سالشه قدش۱۹۰ ولی داره روسیه درس میخونه مشکلی نیست نه عزیزم چ مشکلی کجا بهتر از کشور دوست و همسایه روسیه ! های لاولی دنتیست های روشا
زنبوریییییی عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 538 بده این ور بازار خواهش میکنم کاری نکردم که راستی عصر بستت میرسه محتوی بسته شامل یک عدد شوهر دندونپزشک با ویزگی های مربوطه+این انگشتر برای اینکهجلوت زانو بزنه
عروسک_اکلیلی عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 260 مهم عشقه :) صدالبته به نظرم مدرک زیاد روی شعور و شخصیت ادم تاثیر نمیذاره
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 9115 کاملا با حرفت موافقم البته منم دکتری عمومی پزشکی میگیرم بعد فارغالتحصیلیم ولی زمانی که دانشجوی پیرا ... ازدواج قسمته درسته ک اگه تو محیط پزشکی باشی احتمال ازدواجت با یه پزشک ۹۰ درصده اما باز خیلی پزشکا با غیر صنف خودشون ازدواج کردن 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
بلدرچینننن عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 121 نه عزیزم چ مشکلی کجا بهتر از کشور دوست و همسایه روسیه ! های لاولی دنتیست های روشا پس مبارکه 💃فقط لباس گرم بردار خیلی سرده خیلی پسره خوبیه مادر شوهر خواهرشوهر هم نداری جان وئرمه غمه عشقه که عشق آفت جاندیر/ عشق آفت جان اولدوغی مشهور جهاندیر/ سود ایستمه سودای غم عشقده هرگز/کیم حاصل سودای غم عشق زیاندر
sara2360 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 35900 خودتون میگید معمولا، کلی مثال نقض هس با یکی مث خودشون ازدواج نکردن باشه عامو پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
رکامادخت مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 377 خواهش میکنم کاری نکردم که راستی عصر بستت میرسه محتوی بسته شامل یک عدد شوهر دندونپزشک با ویزگی های مر ... آخ من ذوووووب
اایزابل عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 1363 دندون پزشک ها از شدت بدن درد و گردن درد اعصاب ندارن😀 خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ:
رکامادخت مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 377 پس مبارکه 💃فقط لباس گرم بردار خیلی سرده خیلی پسره خوبیه مادر شوهر خواهرشوهر هم نداری چشم حتما گرم میپوشم جاری چی دارم؟
رکامادخت مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 377 دندون پزشک ها از شدت بدن درد و گردن درد اعصاب ندارن😀 ماساژش میدم
رهاپیرزاد عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 10669 خخخخخ🤣🤣🤣🤣🤣🤣والا ۴سال بعدش بیوفته بمیره مالشو جمع کن آره دیگه ۲۱ ساله چیه باید فقط هی بسازی😂😂 نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
بلدرچینننن عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 121 چشم حتما گرم میپوشم جاری چی دارم؟ آره یدونه عروس بزرگه هست دختر خوبیه نگران نباش جان وئرمه غمه عشقه که عشق آفت جاندیر/ عشق آفت جان اولدوغی مشهور جهاندیر/ سود ایستمه سودای غم عشقده هرگز/کیم حاصل سودای غم عشق زیاندر