2777
2789
عنوان

بعصیا تو این سایت فقط میان میچزونن

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 32 پست
وقتی داره بهت نگاه میکنه سعی کن باهاش حرف بزنی اینجوری خجالت نمیکشی

انقد بد نگاه میکنن بخدا به خودم شک میکنم گاهی 

میگم نکنه یه جایی یه وقتی من به این ادم صرر زدم و خودم خبر ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد بد نگاه میکنن بخدا به خودم شک میکنم گاهی میگم نکنه یه جایی یه وقتی من به این ادم صرر زدم و خودم ...

آره میدونم  درکت میکنم  منم بدم میاد 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000     خستم  از خنده های  فیک ......                                                                  من سفید بپوشم  شما  سیاه  من بخوابم  شما گریه کنین👋    کاش  زندگی هم استعفا نامه داشت!                                                  الانم خوبم  چشام الکی شلوغش میکنن:)                          هیچ کس از آخرین خداحافظی با خبر نیست‌‌.                 

ایکاش همه مثه شما بودن عزیزم

شما خیلی لطف دارید،ممنون💖

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙                                                                                                                                                                                                                                                          ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.   

منم ی بار گفتم زیاد نگام میکنن یکی میگفت خونه خراب کن یکی دیگه میگفت تورو کسی نگاه نمیکنه ..اونیکی میگفت عکستو بزار ببینم چند می ارزی در این حد بی ارزش و خاک برسرن بعضیا حسودای عنتر

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
خاک تو سرشون بی ادبا

نزاکت ندارن اصلا..اون موقع خیلی حرس خوردم ولی الان میفهمم خودکم بینی دارن توهم خودتو ناراحت نکن

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

منم همین مشکلو داشتم عزیزم

مال اعتماد ب نفس کمه

اعتماد ب نفستو ببری بالا و خودتو دوس داشته باشی برات عادی میشه 

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
منم همین مشکلو داشتم عزیزممال اعتماد ب نفس کمهاعتماد ب نفستو ببری بالا و خودتو دوس داشته باشی برات ع ...

ببین یه وقتایی خوبما ، مثلا یه دو هفته ای بود اصلاااا برام مهم نبود این قضیه ولی دوباره باز شروع شده 

ببین یه وقتایی خوبما ، مثلا یه دو هفته ای بود اصلاااا برام مهم نبود این قضیه ولی دوباره باز شروع شده

حتما خوشگل و جذابی ک نگات میکنن🥰😍

با همین دید، اعتماد ب نفستو باید ببری بالا

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
حتما خوشگل و جذابی ک نگات میکنن🥰😍با همین دید، اعتماد ب نفستو باید ببری بالا

فدای تو بشم عزیزم ، راستش چند نفر بهم گقتن ناز و خواستنی هستی ولی خودم قبول ندارم اصن