2777
2789
عنوان

بخاطر اینکه با خانواده شوهرم میرم مسافرت در عذااابم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 46 پست
اخه توجه مادرشوهرم حس میکنم زیاد از حد و عمدیه

یه مادر برای توجه به فرزندش اونم بیمار نمیاد از عروس خانمش حد و اندازشو بپرسه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجوری هم که فکر میکنی سخت نیست منم همینجوری بودم ماتم گرفته بودم ولی وقتی رفتم دیدم اتفاقا مادرشوه ...

ایشونم درست میگه اسی،اولش گارد ذهنی میگیری،ولی وقتی بدون گاردشدی اسونتر میگذره

۷۵.۹۲۸۰
من بکی یه قدم برام برداره خودمو تا عمر دارم مدیونش میدونم و حتی تو ذهنمم چنین افکاری راه نمیدم

چیکاار کنم خواااهر چیکار کنم منم اینجوری نباشم نسبت بهشون

اخه انگار تهران نون ندارن شوهرم ک هیجوقت برا خودمون نون نگرفته و همیشه پدرشوهرم میگیره امروز پدرشوهرم بهش گفت برو نون بیار ببریم

ی عالم چبز خریدن پنیر محلب خریدن ببریم براشون

این در حالیکه من چندین بار ازشون خواستم و نخریدن برامون

حس میکنم اونارو بیشتر از ما میخوان

اره خل خوبن من به ضعفی دارم ی حس بدی دارم همیشه ب همه چیز

درکت میکنم ولی خیلی راحت میگذره سعی کن زیاد به حرفا و کاراشون دقت نکنی و برای محبت و رسیدگی به شوهرت خودت پیشقدم باش که فردا نگن ما همه ی کاراشو انجام دادیم و زنش فقط نشست و نگاه کرد

چیکاار کنم خواااهر چیکار کنم منم اینجوری نباشم نسبت بهشوناخه انگار تهران نون ندارن شوهرم ک هیجوقت بر ...

طبیعیه که خرید کنن براشون چون دو هفته اونجان و خودشون معذبن که دست خالی باشن هر کس دیگه هم باشه همینکارو میکنه

باز اونا نگرانتون بودن داداشش براش براش مهم بوده از شوهرش گذشته که تونسته پول عمل بدن کمک بزرکی کردن بهتره قدرشون بدونی .

برای من دستمون نگرفتن پولم ندادن یه قرون چسیده به شوهرش مبادا باد ببرتش 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

چیکاار کنم خواااهر چیکار کنم منم اینجوری نباشم نسبت بهشوناخه انگار تهران نون ندارن شوهرم ک هیجوقت بر ...

عزیزم چند نفر آدم دارین میرین‌خونش چندروز بمونین 

حالا ۴تا چیز میز ببرین چی میشه مگه 

تازه اونم که تو نمیبری !!!!!

والا بابای منم از کنار خونم رد شن نون تازه برام میخرن مگه من ندار هستم 

داره میره خونه دخترش که راه دوره و این رفتارا کاملا طبیعیه

خیلی رو خودت کار کن خیلی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اخه برام سخته حوصله ندارمم نمیتونم

اگه اصلا محل نمیدادن وشمارو بحال خودتون میذاشتن ویه احوال از شوهرت نمیپرسیدن میخواستی چیکار کنی اتفاقا ازشون خوشم اومد اونقدر حامی هستن که صفر تاصد مشکل پسرشونو حل میکنن

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖