2777
2789
عنوان

اینکه خواستگار ندارم طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 52 پست
شنیدم پسرای علوم پزشکی خیلی اهل دوست دختر و اینان .. الانم تو گروه تلگرام دانشگاهمون ک حتی هنوز دانش ...

منم دیدگا۶م همین بود

الان دیدم کلا پسرا تعدد روابط دارن 

علوم پزشوی و... نداره خواهر

بگرد ادم مورد نطر خودت را پیدا کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دیدگا۶م همین بودالان دیدم کلا پسرا تعدد روابط دارن علوم پزشوی و... نداره خواهربگرد ادم مورد نطر ...

دقیقااا من دنبال ازدواجم ولی انگار اول باید چند سال دوست بود ک من نمیتونم اینجوری برا همین‌نگرانم

دانشجوی پزشکی 🩺

طبیعیه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

عمیقا دلم همراه میخواد.. عمیقا

منم  همینطورعزیزم .منم همینطور ادم تا افراد با شرایط بدتر از خودش رو نبینه ناراحته .من ازت بزرگترم ...داتشجوام اما موقعیت شغلیم مث شما نیست..سرو ریختمم مث دخترای امروزی نیست

اولا اینکه برای ادواج هرگز دانشگاه نرو.

ازدواج  خواستگار به وقتش میان.

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

سلام عزیزم .میشه بگی چرا؟

دلایلش خیلی زیاده ولی اگ مورد خوبی باشه قبول میکنم ..ولی بیشتر علتش اینه که خیلییی راحتن خیلییی زیاد از حد حالا شاید تو رشته های دیگه ام اینجور باشه نمیدونم و دلیل اصلیش اینه دوتا کادر درمان تربیت بچه سخت میشه و جفتمون اگ ی شغل داشته باشیم ب نظرم زندگیمون خیلی خسته کننده بشه .‌ولی از طرفی اینکه هنو درک کنیم خیلی خوبه ولی در کا معمولا بچه های علوم پزشکی باهم مچ نمیشن برا ازدواج اونطوری ک از ترم بالایی ها شنیدم حالا خودم بهمن میرم دانشگا ببینم چطوریه .

دانشجوی پزشکی 🩺

منم همینطورعزیزم .منم همینطور ادم تا افراد با شرایط بدتر از خودش رو نبینه ناراحته .من ازت بزرگترم . ...

منم سر و ریختم نیست .. مامانم نمیذاره شیک بپوشم همش مانتو های گل و گشاد و از مد رفته زیبایی ام ک ندارم آنچنان‌‌ ..

دانشجوی پزشکی 🩺

خواهر من که زشت هم هستم پیشنهاد داشتمخیالت راحت باشه عزیزم پیشنهاد خوب دیدی اگر دوست داشتی آشنا شو ا ...

یعنی ترم اول اگ کسی اومد جلو ک ب دلم نشست نه‌نگم؟

دانشجوی پزشکی 🩺