2777
2789
عنوان

اگر درآمد شوهرم ماهی ششصد تومن بود سر کار نمی‌رفتم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 14446 بازدید | 360 پست
واوووو باید ازشون پرسید این حجم از ثروت چه حسی داره😂😂خوشبحالتون از این آشناها دارید ما همونم نداری ...

ایشالا خدا کمک کنه یه روزی من و شما هم بشیم از همین آشناها😎🤣

خدا دارایی‌اش زیاده، بخیل هم نیست🙏♥️😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واوووو باید ازشون پرسید این حجم از ثروت چه حسی داره😂😂خوشبحالتون از این آشناها دارید ما همونم نداری ...

بهترین نعمت سلامتیه عزیزم

معلوم نیست  اونی که اینقدر ثروتمنده سالم باشه یا دلش خوش باشه

اینا رو از کجا میارین که جراح روزی ۲۰۰:/ این درآمد صرفا تو تبلیغات اینستا به زبون گفته میشه! من خودم ...

عزیزم من با دکتر رادیولوژی کار میکنم

یه مطب با تعداد مریض کم و ۳ـ۴ ساعت فعالیت

داره روزی ۳۰-۳۵ تومن درمیاره

عزیزم من با دکتر رادیولوژی کار میکنمیه مطب با تعداد مریض کم و ۳ـ۴ ساعت فعالیتداره روزی ۳۰-۳۵ تومن در ...

آره خب ولی همه دکترا این طور نیستند قطعا متخصص یه سری رشته ها بستگی به شرایط درآمد خیلی خوبی دارند.

چرا وقتی یکی میگه چند صد میلیون در آمد داره باور نمی کنید ازش اسکرین شات می خواید خیلی ها هستن اینقد ...

باور میکنیم منتها نگه خودم تو خونه کار میکنم حسابدار هستم 

حالا نهایت به حسابدار تو خونه ماهی بیست تومن بدن دیگه بیشتر ک نمیدن 

همچین ادمی بباش ک ماهی چهار میلیارد درامد ماهی سی تومن بزنه ب حسابش ک نخاد چشش تو مانیتور کور شه