2777
2789
عنوان

موقعیت اجتماعی این دختر بهتره یا پسر❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 28 پست
خیلی ماهره پسره معلومه کم کم با ۵۰ تا دختر بوده

پس تهمت میزنی خودش چی گفته بهت

ببین بذار خیالتو راحت کنم الان اکثر جاکعه همینه همه پسرا که ازدواج نمیتونن بکنن ترجیحشون اینه که برن تورابطه و کارای دیگه….

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

اگه مورد واسه خودت هست بیشتر بشناسش و حتما پیش روانشناس خیلی خوب برو و صحبت کم گاهی اوقات تعدد روابط ...

دیشب ردش کردم تاپیکش هس همش گفت مامانم بابام تاج سرن

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه نداره ماشینشم پرایدکاگاه بخوره تو فرق سرشبجه ننس همش میگ مامانم

کارگاه بر خودش باشه خوبه دیگ

ببین جایگاه احتماعیشون خیلی فرق نداره اما دختره بگو صب کنه قحطی پسر نیومده

پسره مورد خوبی نیس

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

پس تهمت میزنی خودش چی گفته بهتببین بذار خیالتو راحت کنم الان اکثر جاکعه همینه همه پسرا که ازدواج نمی ...

این میگفت تاعید ازدواج کنیم

همه چیشم اماده بود

فقط هیلی طرفداری میکرد از خانوادش دو تا تاپیک قبلمو خواستی بخون

حق داشتم رد کنم؟

عکسشو بذارم؟

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

کارگاه بر خودش باشه خوبه دیگببین جایگاه احتماعیشون خیلی فرق نداره اما دختره بگو صب کنه قحطی پسر نیوم ...

برا خودشه تازه یه قسمت کارگاهم کافه هست

دیشب ردش کردم تاپیکش هس همش گفت مامانم بابام تاج سرن

تا پیک قبلتو دیدم الان 

بنظرم بهترین کار را کردی 

این فرد از خودش هیچ استقلالی نداره و هنوز بند نافش از خانوادش قطع نشده 

احترام به خانواده با مطیع بودن کاملا متفاوته

این میگفت تاعید ازدواج کنیمهمه چیشم اماده بودفقط هیلی طرفداری میکرد از خانوادش دو تا تاپیک قبلمو خوا ...

بذار

اینم خودش بوداما من ازش خوشگل ترم

قیافش خوبه بد نیس

دوست داشتی خودتم بدار

بذار

گذاشتم اون بالاهس

قیافش خوبه بد نیسدوست داشتی خودتم بدار

نه خودمو نمیتونم بذارم بخاطر دانشگاه...

نه خودمو نمیتونم بذارم بخاطر دانشگاه...

ببین خوب کردی پسره مالی نبود بنظرم

حالا بچه ای باز برات خاستگار میاد ایشالله شرایط بهتر

بیخیال جانماصلا ارزش ناراحتی هم ندارهاین ادم کلا چیزی از زندگی مستقل نمیدونه عکسشو بنظرم دیگ۶ نزار ی ...

باشه عزیزم مرسی