2777
2789
عنوان

خوشحالم که جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 60 پست
خیلی زیاد من یکی از دوستام درگیر همچین رابطه ای بود قراراشو با دوست من کنسل میکرد چرا چون مامانش مثل ...

آره منم پیش اومد که مامانش سرما خورده بهم میگفت تو هیچ درکی نداری و بی احترامی می‌کرد که وقتمو نگیر میخوام کنار مامانم بمونم در حد سرطان زیادش میکرد

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خواستگارم خیلی به مادرش وابسته بود با اینکه پولدار بودند و معروف جواب منفی دادم . مامانم نذاشت یع ...

نابودت میکنه، برای ببخشید رنگ شرتتم باید مادر رضایت بده تازه با یدونه اشک دروغ مامانش هر تلاشی کنی پسره میره سمت مادرش

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
آره، یبار من حالم بد بود رفت برام خوراکی بگیره عین اونا رو برای مادرشم که سالم بود گرفت نشست کنارم خ ...

حالا اینکه اشکال نداره ولی مردی که مامانشو تو همه تصمیماتش دخیل میکنه واقعا به درد زندگی نمیخوره

مرد باید مستقل و خودساخته و بالغ باشه

وابسته بودن با احترام و دوست داشتن مادر فرق میکنه 

نابودت میکنه، برای ببخشید رنگ شرتتم باید مادر رضایت بده تازه با یدونه اشک دروغ مامانش هر تلاشی کنی پ ...

اره خیلی بده 

خداروشکر قبل عقد جدا شدی ❤️

ایشالله بهترین ها برات اتفاق بیفته 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
عقد بودی ؟ هنوز نرفته بودین ریر یک سقف؟

نه عقد نبودم قرار بود بشم که همه‌چی بهم زده شد، مادرش الهه و خوب و پاک و بساز بود من براش بد بودم همیشه، همیشه ایراد میگرفت اذیتم میکرد، قدرشناسی نداشت

۲۴

شوهرت چندسالش بود🙃

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

آره، یبار من حالم بد بود رفت برام خوراکی بگیره عین اونا رو برای مادرشم که سالم بود گرفت نشست کنارم خ ...

مساله خوراکی نیست مساله اینه چرا مادرش با تو در رقابت بود این خیلی بده 

الان یسری ابله و خرفت میان میگن وای مگه خوراکی چیه مادرشم بخوره !

مساله اینه اون پسر دوزنس و همیشه لنگ‌مادرش وسط زندگی پسرشو عروسشه 

اره خیلی بده خداروشکر قبل عقد جدا شدی ❤️ایشالله بهترین ها برات اتفاق بیفته

انشالله، من برام قدرشناسی خیلی مهمه باورت میشه توی اینستا می‌دیدم خانومه یه کیک درست کرده سوخته شوهرش میخنده ازش میخوره غصه میخوردم؟ چون مال من کلی حرف می‌زد بهم و تحقیر می‌کرد و آبرومم میبرد

نه همون مردانه درسته، اصطلاحه دوست عزیز و مفهوم داره

مرد و زن نشون دهنده ی جنسیت های نر و ماده ی انسان ها هستن

اینکه صفات خوب رو سالها رو به مرد نسبت دادن و با اسم جنسیت مرد به کار بردن فقط به خاطر مردسالاری جامعه بوده

🏃🏻‍♀️

مساله خوراکی نیست مساله اینه چرا مادرش با تو در رقابت بود این خیلی بده الان یسری ابله و خرفت میان می ...

دقیقا وگرنه مگه چقدر پولشه، برای من یه ریمل خریده بود رفتم دیدم عین همونو برای مامانش خریده! عطرم! خدایا شکرت واقعا