2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون همسرم داره چیکار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 35 پست
روال عادی یعنی چی؟ متوجه نشدم ..مگه یه مرد دوماه نیاز جنسی نداره!!!!!

دور از جون عزیزم ولی انسان کنترل داره حیوان که نیست داره پدر میشه دغدغه داره نگرانه نمیخواد آسیب بزنه 

اگه اولین بچه اس میترسه حتی

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی خدایی هیچکاری نمیکنن! اخه مگه نمیگن نیاز اصلی بدنه ..چجوری یه ادمی که هفته دو سه بار داره میشه ...

عزیزم انحراف چیه نبابا طبیعیه الان تو و شوهرت تمام انرژیتون فکرتون وقتتون باید بره برا نی نی .خدا کارشو بلده خودبخود میل ادم کم میشه خودت بچه بیاد میلت خیلییی کم میشه خیلی از این طلاق های عاطفی بخاطر همین کم شدن میل جنسی بعد بچه دار شدنه که درست مدیریت نشده

اره خب مشغله فکریشم زیاده راستش

حالا که شوهرت فهمیده هست و نمیخواد خودت و بچه آسیب ببینی شما ذهنت منحرفه همه چیز که رابطه جنسی نیست اونم داره شرایط رو در نظر میگیره من از روزی که باردار شدم چون پرخطر بود تا دو سه ماه بعد زایمانم دقیقا یک سال رابطه نداشتیم 

انسانه دیگه عزیزم ، بدن اونم با شرایط تغییر میکنه ، همیشه یه جور نیست ، میشه کنترل کرد چرا نشه پس اونایی که چند هفته چند ماه از خانواده دورن چی کار میکنن

ذهن باید یاری کنه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
عزیزم انحراف چیه نبابا طبیعیه الان تو و شوهرت تمام انرژیتون فکرتون وقتتون باید بره برا نی نی .خدا کا ...

وای طلاق عاطفی اینا چیه یعنی بچه اینقدر تاثیر بد میذاره ..خدا بخیر کنه ..

واقعاا..خب خیالم راحت شد ..پس طبیعیه کاملا

آره بابا

همسر من کلا تو هفته شاید دو روز با من کار نداشت

وقتی باردار شدم اوایلش هم باز تا حدودی بود ولی یه کوچولو شکم دارشدم دیگه اونم کم کم بی میل شد(خیلی لاغرم فقط شکم داشتم تو بارداری)

اونم نه خود خواسته ها دست خودشون نیست از محبت زیاده

بعصیا هم هستن تازه بیشتر دوست دارن زنشون باردار باشه بیشتر هم بهش میل دارن

ولی همسر من اینجوری نبود کافی بود من یه کم صورتم جمع بشه دیگه ادامه نمیداد

کلا آدم مراقبیه